Aniston

Dagens optur #1

Dagens optur #1

Det ville være helt og aldeles løgn, hvis jeg påstod, at hverdagen og livet generelt ikke bød på sin portion nedture.

Men for at holde skruen i vandet, næsen ovenvande og motivationen oppe forsøger jeg, så vidt muligt, at fokusere på alle de opture, som hverdagen heldigvis også byder på.

Positivitet har det, ligesom i øvrigt negativitet, med at smitte. Og hvem vil egentlig ikke gerne øse ud af positive tanker og god karma?

Derfor vil jeg fremover dele dagens optur med dig i håb om, at opturene smitter, inspirerer og gør glad. 

En optur kan være mange ting. Det kan være den gode kop kaffe, godt vejr, en lækker taske, den gode tanke eller noget helt andet. Kriteriet er nemlig bare, at det gør glad, måske lidt varm, lykkelig eller bare er ret fedt og værd at dele.

Opturene skal naturligvis ikke erstatte andre indlæg. Men det bliver korte tips, tricks og lækkerier a'la dem, man lige giver til veninden eller kollegaen i forbifarten.

Jeg lover ikke, at jeg har en optur på lager hver dag. Men de fleste dage byder heldigvis på nye opdagelser, gode smagsoplevelser og andre rare ting, så mon ikke, dagens optur kan blive mere eller mindre daglige.

Min optur i dag er i øvrigt Fred Vargas' kriminalroman "Den barmhjertige guillotine", som jeg netop har lagt fra mig efter at have suget bogen i store, sultne bider.

På mine "gamle dage" er jeg blevet helt hooked på rigtig gode kriminalromaner, og sådan en er "Den barmhjertige guillotine". Den er spænding og forviklinger fra ende til anden og kan varmt anbefales til alle, der gerne vil forføres og føres om hjørner af et velspundet plot.

"Den barmhjertige guillotine" er i øvrigt udgivet af Rosinante.

I øvrigt har jeg helt optur over at have leveret den første dagens optur ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce