Aniston

Misaki Kawai for Tiger

Hvis du er til lidt særlig kunst med et barnligt og legesygt præg, så kender du måske Misaki Kawai.

Hvis ikke, så er du nogenlunde samme sted, som jeg var for bare få dage siden.

Jeg kendte nemlig ikke den japanske kunstner med de farverige universer og de lidt skøre og vilde idéer.

Men så inviterede Tiger (altså dem med Tiger butikkerne) til en aften med fokus på Masaki Kawais farverige designs.

Anledningen var, at Tiger laver deres aller første kunstnersamarbejde nogensinde, hvor de har lagt en hel lille kollektion i hænderne på én kunstner.

Masaki Kawai for Tiger er et helt særligt, meget farverigt og kreativt univers, hvor de to har mødtes rigtig fint om en kollektion, der rammer både små børn, lidt større børn og, ikke mindst, de voksne med hang til farver og finurligheder. 

Der er ret mange fede ting i blandt i kollektionen, som Masaki Kawai har designet sammen med Tigers danske designteam her i Danmark. Bl.a. nogle rigtig fede muleposer til både voksne og børn, lækre små puder (bl.a. med store babser ... Eller bobler, om man vil), tank tops med bananer til børn og voksne, de fineste glimmerstrømper, vendespil, iPhone covers og meget meget mere.

De særlige kendetegn for kollektionen er, ud over damen med de store bryster, bl.a. glade bananer, søde mus og en ret sej planet, som bl.a. pryder muleposen til børn.

Hele kollektionen af Misaki Kawai for Tiger kommer i handlen fredag den 29. april - men i begrænset antal, så jeg forudser, at man nok skal skynde sig, hvis man vil være sikker på at få fingrene i én særlig favorit. Bl.a. ville jeg gå efter guldstrømperne, muleposen med planeten til børn, det lækre vendespil - og minimum én ting med damen med de rosa bryster ;-) Plus i øvrigt tasken med musen, hvis man har lidt mindre børn.

Priserne starter i øvrigt ved 20 kr.

ANNONCE
Misaki Kawai for Tiger
Del

Seneste nyt

Annonce