Aniston

AllergyAward - og vinderne er ...

AllergyAward - og vinderne er ...

Nu skal det hele jo ikke handle om allergier og kontaktallergi, for vi skal til enhver tid vælge lige præcis de produkter, som, vi hver især synes, fungerer bedst for os og vores familie.

Men vi danskere ved bare ikke altid, hvad det er, vi skal vælge ud fra, hvis vi gerne, så vidt muligt, vil beskytte os selv og vores familie mod den type allergi, som kan opstå, hvis vi bruger bestemte hudplejeprodukter eller husholdningsprodukter.

Vi kan ikke nødvendigvis stole på de ting, der står på produkter, eller for den sags skyld forstå dem, og vi lader os vildlede af kreative producenter, der gerne vil få lige netop deres produkter til at se ekstra spændende ud.

Det er lidt af en udfordring, hvis man fx. har kontaktallergi, eller hvis man gerne vil undgå samme, og hvis du hiver dig i håret, når du skal købe en ny shampoo, vådservietter eller en ny mascara, så er du 100 pct. ikke den eneste!

Noget, vi dog kan bruge til at orientere os, er allergicertificeringer. Jeg har netop tilbragt dagen i selskab med en af disse certificeringer - nemlig AllergyCertified, der i dag har afholdt deres årlige prisuddeling, AllergyAward, hvor det udelukkende er "rene" produkter (altså produkter, der er fri for kendte allergifremkaldende stoffer), der er nomineret. 

Der var i alt seks kategorier med flere nominerede produkter i hver. Alle produkterne var naturligvis gennemgået på forhånd for at sikre, at de ikke indeholder kendte allergifremkaldende ingredienser.

Hvis vi altså er helt på herrens mark foran beautyhylden, så kan vi altid ty til et af disse, tænker jeg. At de overhovedet var nominerede til priserne, er nemlig en anerkendelse i sig selv.

 

Årets AllergyAwards gik til ...


I år var i alt 100 danske og udenlandske produkter tilmeldt til AllergyAward 2016. Ud af disse blev følgende nominerede og vandt:

Årets bedste hudvenlige produkt til børn
Ceridal Fedtcreme, Coop Cold Cheeks Cream, Derma Kids Sollotion SPF30, Hedrin Once, OliveAll Hand Soap

Vinderen blev: Coop Cold Cheeks Creme


Årets bedste, hudvenlige produkt til kvinder
Decubal Eye Cream, Derma Woman Body Oil, Derma Face SPF 15, Nilens Jord Volume Mascara, Stuhr shampoo normalt/tørt

Vinderen blev: Derma Face SPF 15


Årets bedste, hudvenlige produkt valgt af forbrugerne
Coop Cold Cheeks Cream, Derma Man Shower Gel, La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye, Neutral Intensive Repair Cream, Nilens Jord Mineral Foundation Loose, Rudolph Care Lip Balm Kit, Zenz Shampoo 01

Vinderen blev: Nilens Jord Mineral Foundation Loose


Årets bedste hudvenlige produkt for institutioner/erhverv
ByFalengreen Volume Spray, Decubal Original Clinic Cream, Olivy Diaper change, Sterisol Liquid Soap, Stuhr Balsam Spray

Vinderen blev: Decubal Original Clinic Cream


Årets bedste hudvenlige husholdningsprodukt
Dettol Bathroom Cleaner Wipes, Neutral Flydende Kulørt Vask, Zebla Dunvask, Zebla Imprægneringsspray, Zebla Sportsvask

Vinderen blev: Zebla Sportsvask


Årets bedste, hudvenlige produkt til mænd
Derma Family Deo Roll-on, Derma Sollotion SPF15, Derma Man Shower Gel, Grøn Balance Fodcreme, Zenz Styling Paste 06 

Vinderen blev: Zenz Styling Paste 06
 


Hvad er AllergyCertified? 
Når du vælger et produkt, som har et AllergyCertified logo, er du sikret, at AllergyCertifieds toksikolog har risikovurderet hver eneste ingrediens i produktet. Alle produkter bliver således gennemgået ned i hver en ingrediens, inden de (måske) opnår en certificering.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce