Aniston

Duften af sommer

Duften af sommer

Allerede på søndag melder kalenderen, at den sidste forårsmåned skydes i gang. Men jeg synes stadig sommeren føles meget langt væk, når man ser på vejret. 

Når vejrguderne dog ikke vil give os sommerfornemmelser, så må vi da bare selv gøre det!

Med en lille bunke hårpleje- og hudlækkerier, der er garanter for duften af sommer, er det faktisk muligt at trylle til lækre summer vibes - i det mindste lige indtil det øjeblik, hvor man træder ud af badeværelset, og man ser det grå vejr derude.

De minutter på badeværelset kan dog være guld værd på velværekontoen - og med hudpleje, der vækker minder om sol, strand og vand, kan man i virkeligheden kun blive i godt humør.

Yves Rocher Les Plaisirs Nature
Lemon Basil Body Lotion og Coconut Bath & Shower Gel fra Yves Rocher er to nyheder fra Les Plaisirs Nature - en plantebaseret hudplejeserie, der er skabt til at give en bestemt stemning, når man bruger de forskellige produkter. 

Der findes produkter inden for tre forskellige kategorier: Relaxing, Energizing og Sensual.

Den friske Lemon Basil Body Lotion hører til i Energizing-afdelingen, mens den lækre og fede Coconut Bath & Shower Gel hører til blandt Sensual-produkterne.

Til sammen beviser de, hvor meget duft betyder for sindsstemningen. I hvert fald bliver man i top godt og næsten sommerligt humør af først at bade i duften af kokos og dernæst smøre sig ind i duften af citron og basilikum efter badet. 

I øvrigt består dele af emballagerne i den nye Les Plaisirs Nature serie af genanvendt plast, mens tuberne er såkaldte "øko-tuber" med 25 pct. mindre anvendt plast end tidligere. Det giver da også lidt på feel-good kontoen, tænker jeg!

OGX Nourishing Coconut Milk
Hvis der er én bestemt duft, der kan gøre mig i sommerhumør på ét sekund, så er det duften af kokos. Jeg kan ikke få nok af den fede, søde og gennemlækre duft, simpelthen!

Og lige der rammer OGX Nourishing Coconut Milk hårplejeserie helt plet.

Når man vasker sit hår i duften af kokos, og man efterfølgende bruger den lækre Weightless Hydrating Oil Mist til lige at få styr på lokkerne, så er man næsten garanteret at være omgivet af en let kokosduft dagen lang.

Godt nok er jeg til tider lidt duftforskrækket på nogle områder, men lige kokos bliver jeg simpelthen helt høj af, og hele dagen føles næsten som en tropisk ferie.

Udover at OGX' sulfatfri hårprodukter generelt dufter skønt, så er de også virkeligt effektive.

Der findes produkter til de fleste hårtyper i serien, og OGX Nourishing Coconut Milk produkterne er skabt til hår, der har behov for ekstra pleje. 

Ja, det er bare dufte. Men hvis de oser af sommer, så elsker jeg dem for evigt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce