Aniston

CND Vinylux: Flere af de holdbare neglelakker

Når man sådan cirka altid har neglelak på og derudover har en utroligt travl kalender, så er holdbarhed alfa omega. Derfor sværger jeg også til holdbare neglelakker, som holder sig pæne i længere tid.

Her er CND Vinylux til hjemmebrug helt klart blevet en favorit, som jeg hiver frem igen og igen.

CND Vinylux holder, når mine negle er sunde, næsten i en hel uge, inden lakken er for sølle og skal skiftes ud.

Vinylux Weekly Polish System er da også skabt til at holde i op til syv dage, og de kræver faktisk kun et par lag lak direkte på neglen (uden base coat) samt et lag af den særlige Vinylux Weekly Top Coat, som kan bruges til alle lakkerne.

Den første gang, man køber en Vinylux, skal man altså lige spendere 125 kr. ekstra oven i de 125 kr., som neglelakkerne koster, fordi man skal have den særlige top coat med. Men derfra er man også godt kørende.

Neglelakkerne på billedet nederst er fra den nye CND Vinylux sommerkollektion "Flirtation".

Be Demure #214 er den sarteste fine rosa, som er en lidt mere lyserød udgave af vinterens Winter Glow #203 fra CND, mens den smukke koralrøde, som er den perfekte sommerkulør, hvis du spørger mig, hedder Desert Poppy #163. 

Hvis du skal ud og kigge på nye holdbare sommerfarver til neglene, så hedder de øvrige neglelakker i CND Vinylux Flirtation kollektionen: Lavender Lace #216, Honey Darlin' #218, Pink Pursuit #215, Aqua-intance #220, Skin Tease #217 samt Date Night #221.

CND har desuden også lanceret nogle af farverne som Shellac også, hvis man hellere vil få en professionel til at udføre sommerens negle.

CND Vinylux Weekly Polish forhandles hos skønheds- og neglesaloner samt hos Matas Stylebox.

ANNONCE
CND Vinylux: Flere af de holdbare neglelakker
Del

Seneste nyt

Annonce