Aniston

Dagens optur #6

Dagens optur #6

Kender du det, at man har haft så travlt, at man fuldstændigt har glemt, at man har en begivenhed i kalenderen, som har stået der i nogen tid, men som så pludseligt er lige om hjørnet?!

Det er lige gået op for mig, at jeg om blot en uge står midt i Globen Arena i Stockholm og er en del af Eurovision Song Contest 2016.

Datoen har været i kalenderen længe, men nu er det snart.

Faktisk jeg flyver allerede til Stockholm fredag for at arbejde, så der skal egentlig pakkes kuffert lige om lidt. Der skal indkøbes travelsize tandpasta, pudses sko og stryges skjorter til denne helt enestående oplevelse, som jeg er sikker på, det bliver at være en del af det største europæiske underholdningsshow, der findes. Nå ja, så har jeg i øvrigt også lidt tøjkrise, der lige skal fikses ...

Det er en af hovedsponsorerne af Eurovision, Dailies (dem med kontaktlinserne), der har inviteret, og de har faktisk også en konkurrence om billetter til Eurovision finalen kørende i Eurovision Fan Village i Stockholm i dagene op til det store show. Så hvis man lige er så heldig at være et smut i Stockholm for at nyde foråret i de kommende uge, så er det oplagt at svinge forbi der og prøve lykken.

Jeg har lige (for første gang) lyttet til den danske vindersang, som vi jo skal heppe på på lørdag - uanset om det er fra sofaen eller fra Globen Arena i Stockholm - og den er faktisk slet ikke så ringe endda.
 

ANNONCE
Lighthouse X - Soldiers of Love
Del

Seneste nyt

Annonce