Aniston

Diggi-Loo Diggi-Ley, for nu smutter jeg

Diggi-Loo Diggi-Ley, for nu smutter jeg

Bør man egentlig sætte sig på en flyver på fredag den 13.? Det får vi at se.

I hvert tilfælde så venter flyet på Kastrup Lufthavn på mig inden længe, og jeg er spændt som en flitsbue - og satser i øvrigt stærkt på at komme frem til min destination med liv og lemmer i behold!!

Foran mig ligger nemlig tre dage i Stockholm med arbejde, kanelbullar, lös godis og, nå ja, så naturligvis en date med Eurovision Song Contest i Globen Arena i morgen aften.

Inden da skal jeg lige arbejde hele dagen i dag i Stockholm og indsnuse byens helt særlige atmosfære.

I morgen lørdag står programmet så på afprøvning af Dailies kontaktlinser, fordi de er en af hovedsponsorerne af Eurovision i Stockholm. Brillebæreren skal altså endnu engang på glatis og opleve, hvordan det er at gå med kontaktlinser for en stund.

Efter fittingen med linser står den på middag og måske et glas vino på Scandic Klara i Stockholm, og så går turen ellers til Globen, hvor vi skal opleve det, jeg forventer bliver det vildeste show.

Eurovision og SVT valgte jo lige at toppe hele den i forvejen næsten surrealistiske oplevelse med ekstra lækker garniture, da de tidligere på ugen offentliggjorde, at ingen ringere end Justin Timberlake kommer og spiller sin helt nye single.

Hvis man i øvrigt aldrig har været i Stockholm, så kan det på det varmeste anbefales.

Da jeg var deroppe to gange sidste forår med job, blev jeg helt forelsket i den fantastiske stemning, som Stockholm har at byde på. Så næste gang satser jeg på, at turen går til Stockholm i privat øjemed, så mine to mænd kan opleve byen sammen med mig.

Egentlig underligt at tænke på, at vi har rejst stort set alle kontinenter tynde, men at vi aldrig har været i Stockholm, som jo ligger så tæt på.

Nå men ... Wish me luck med at nå frem til Stockholm i god behold!


I øvrigt vil overskriften nok forvirre alle, der er født efter 1984. Men den er en reference til svenske Herreys sang, som de vandt det internationale melodi grand prix (ja, det hed det dengang) med i 1984, og som du, hvis du ikke kender den eller har glemt den, kan lytte til nedenfor. Det var ligesom oplagt i sammenhængen, ikk' ;-)

ANNONCE
Herreys med Diggi-Loo diggi-Ley fra dengang mor var barn, og melodunde var super old school
Del

Seneste nyt

Annonce