Aniston

Forkælelse til duftsansen og 50 pct. rabat hos Yves Rocher

Forkælelse til duftsansen og 50 pct. rabat hos Yves Rocher

Dufte kan vække minder og give en bestemt sindsstemning. Dufte kan være sanselige, søde, sommerlige, rare og gøre dagen bedre lige fra, man stiger ind i badet.

Jeg har tidligere luftet, at jeg er vild med flere af Yves Rochers dufte, som tager udgangspunkt i naturen. Bl.a. deres kokosprodukter gør mig helt glad indeni, mens Lemon Basil duftene giver en lille instant energiindsprøjtning lige fra morgenstunden. 

De nye sommerdufte er dog blot en lille del af det skønhedsunivers til yderst rimelige priser, der åbner sig for en, når man besøger Yves Rochers webshop. Det er nemlig bl.a. også her, jeg finder en af mine gode gamle favoritter, når det gælder vandfast mascara.

Lige nu fejrer Yves Rocher, at det snart er mors dag ved at give 50 pct. rabat på et valgfrit produkt, hvis man bruger koden MOM1605.

Så er der lige mulighed for måske at prøve en ny lækkeri eller for at få shoppet en mors dagsgave til sig selv eller mor til en ekstra god pris.

Jeg kan anbefale at se nærmere på den nye Plaisirs Nature serie, som er ren sommer på flaske, på den nye Botanical serie eller på lidt af deres makeup. Der er mange gode sager og ret gode priser.

Se meget mere på Yves Rochers webshop.

Rabatkoden gælder fra og med i dag og t.o.m. 11/5 - 2016.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce