Aniston

Vandfaste nyheder fra Yves Rocher

Strand- og poolvenlig øjenmakeup til dig, der også vil være smuk under vandet.

Vandfaste nyheder fra Yves Rocher
Sommeren lurer rundt om hjørnet og dermed også sæsonen for badeture og badeferier samt, ikke at forglemme, måske også hidsige sommerbyger.

I den forbindelse er det altid rart at have allieret sig med vandfast makeup, idet mascara og eyeliner, der hænger ned ad kinderne, aldrig er et drømmescenarie.

Yves Rocher er da også allerede ude med en række vandfaste nyheder. Heriblandt en ny vandfast mascara og vandfaste eyelinere/øjenblyanter i fede farver.

Waterproof Lash Plumping mascara
Vandfaste mascaraer har en tendens til aldrig at være helt lige så gode til at give fylde som "almindelige" mascaraer.

Og den nye Yves Rocher Waterproff Lash Plumping mascara giver da også et mere fint resultat end et fyldigt et af slagsen.

Til gengæld er den nem at fordele på vipperne og svier ikke på samme måde i øjnene som visse andre vandfaste mascaraer.

Børsten fordeler mascaraen meget fint på vipperne, og vil man have mere farve på, må man give vipperne et par lag.

Men vigtigst af alt: Den holder til både regnbyge og dukkert uden at udviskes eller sætte sig som en sort rand under øjnene.

Stylo Regard Waterproof eyeliner
Det er lang tid siden, at eyelinere/øjenblyanter kun skulle være enten sorte eller brune. Nu må de gerne være både blå, grønne, rødlige og alle mulige andre spændende nuancer.

Og skal de også være vandfaste, så har Yves Rocher lanceret en hel række af rigtig cool farver.

De nye vandfaste eyeliner fremhæver øjnene og øjenfarven (hvis du vælger den rette), og er nemme at fordele rundt om øjet, fordi de har en meget blød konsistens - dog ikke så blød, at de "smatter"! De er altså meget nemme at arbejde med og giver et super resultat.

De nye eyeliners findes i både sort, blå, grøn, mørk lilla, turkis og kobber.


Yves Rocher Waterproof Lash Plumping mascara har en vejl. udsalgspris på 119 kr., mens Stylo Regard Waterproof eyeliner koster 69 kr./stk.
ANNONCE
Vandfaste nyheder fra Yves Rocher
Del

Seneste nyt

Annonce