Aniston

Dagens optur #4

Dagens optur #4

På det seneste har energi og overskud ikke været det, jeg har haft mest af.

Jeg har haft mange bolde i luften og har haft svært ved at fokusere på alt det, som jeg holder allermest af, og som jo faktisk ofte er det, der giver mig overskud, fordi jeg har fokus på noget, som jeg godt kan lide.

I perioder, hvor der ikke er så meget overskud på energikontoen, er det ofte madlavningen, der går lidt i ged. Også selvom jeg faktisk nyder at stå i køkkenet.

Jeg kan ikke helt finde ud af at købe ordenligt ind den ene gang om ugen, hvor jeg som oftest gør det, og jeg har ikke overskuddet til at stå og kokkerere - også selvom det ofte er nemme retter, der bliver serveret, fordi vi kommer sent hjem.

På det seneste har menuen altså stået en hel del på færdigretter og på take-away samt restaurantbesøg.

Men her til eftermiddag gik jeg all in på hjemmebagte pølsebrød, så vi kunne få hotdogs med det hele til aftensmad. 

Det føles så godt at være i køkkenet og kæle om maden og lave tingene fra bunden (ikke pølserne! Dem laver jeg altså ikke selv!) Det smager nu engang bedre, og så er det ren zen at stå og ælte og kæle for, at dejen bliver helt rigtig.

Hvis du endnu ikke selv har kastet dig ud i at bage pølsebrød, så kan det varmt anbefales! Hjemmelavede pølsebrød smager så meget bedre og mætter mere end de færdigkøbte, og så kan man sørge for, at de er økologiske, hvis man er til det.

Min opskrift på hjemmebagte pølsebrød finder du lige her (jeg måtte selv google opskriften tidligere, fordi det er så lang tid siden, jeg har lavet dem ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce