Aniston

Tid til scrub

Tid til scrub

Med solen højt på himlen, solcremen forrest på hylden og sommeren lige om hjørnet er det til tid at skrubbe huden klar til den brune glød.

De døde hudceller har hobet sig op på huden, mens vi har været pakket ind i strik og lange bukser, men hvis huden skal tage pænt og ensartet imod solen, så skal de væk.

Det er med andre ord tid til body scrubs - og gerne af den lækre slags med naturlige skrubbemidler og ikke med plastikkugler (mikroplastik), som forurener vores have.

1/ Vølve kaffe og kage
Vølves kaffe og kage body scrub er en all time favourite, hvis man er glad for kaffe og duften af friskbrygget kaffe - med tilhørende kage. Scrub'en er spækket med koffein fra økologisk kaffe, som sætter gang i blodomløbet, og så fugter den så dejligt. 

Vølve Kaffe og kage scrub forhandles hos Vølve

2/ The Body Shop Dead Sea Salt Scrub
Dead Sea Salt Scrub skrubber huden fin og klar til solen med salt fra Det Døde Hav, som indeholder masser af mineraler og giver en effektiv eksfoliering. Samtidig giver den masser af fugt og virker opfriskende på huden.

The Body Shop Dead Sea Salt Scrub forhandles hos The Body Shop

3/ Matas Citrus Saltbodyscrub
Matas' scrub med duften af citrus er frisk, indeholder ikke æteriske olier og eksfolierer med små saltkorn. Derudover er den et bud på en scrub i den helt billige ende af skalaen.

Matas Citrus Saltbodyscrub forhandles hos Matas

4/ Yves Rocher Brusepeeling med citron og basilikum
Med duft af citron og basilikum virker Yves Rocher brusepeeling ikke bare opkvikkende på huden men også på sindet. Peelingen er mild og skrubber med naturlige frugtkerner. Derudover er det ikke kun indholdet, der tager hensyn til miljøet, emballagen indeholder nemlig 25 pct. mindre plast end tidligere - og den lækre peeling er lige nu på tilbud. Score!

Yves Rocher brusepeeling med citron og basilikum forhandles hos Yves Rocher

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce