Aniston

Ilse Sun: Ny dansk solserie

Ilse Jacobsen Hornbæk er normalt et mærke, som jeg personligt forbinder med regnvejr, fordi det er, når det øser ned i lille Danmark, jeg finder min regnfrakke og sydvest fra Ilse Jacobsen frem fra skabet.

Men gennem de seneste år har Ilse Jacobsen også kastet sig over produktionen af beautyprodukter i form af bl.a. cremer og duftlys. 

Denne sommer lancerer Ilse Jacobsen desuden en komplet solserie med et snert af nordiske aner.

Den primære aktive ingrediens i Ilse Sun, som Ilse Jacobsens solserie hedder, er nemlig tang, som er udvundet af to forskellige typer tang, der vokser langs de skandinaviske kyster og, i sagens natur, også langs strandene i Hornbæk.

Tangen skulle være særligt rig på mineraler og vitaminer samt have blødgørende og nærende egenskaber. 

Udover lækre nordiske ingredienser byder Ilse Sun solserien også på et utroligt fint og indbydende design samt lige præcis de SPF, som jeg særligt dyrker i løbet af en typisk sommer - nemlig SPF 15 og 30. Solfaktor 15 til sommer i Danmark og solfaktor 30 til ferien på lidt mere varme himmelstrøg eller til de dage, hvor jeg opholder mig meget i solen i Danmark.

Solcremeserien indeholder en Ilse Sun Seaweed ansigtscreme i både SPF 15 og 30. En creme, som først føles ret fedtet på huden, men som utroligt hurtigt trænger ind og efterlader ansigtshuden blød, gennemfugtet og godt beskyttet mod solen. Det er faktisk en af de allerbedste ansigtssolcremer, jeg har prøvet over årene, fordi den, selvom man bruger meget solcreme, slet ikke hverken efterlader et hvidt lag eller en hinde på huden.

Herudover rummer serien en almindelig bodylotion med SPF 15 og SPF 30. En utroligt rar og blød solcreme, der også trænger hurtigt og effektivt ind, og som desuden er vandfast.

Ilse Sun består desuden af en Ilse Sun Seaweed Sun Body Oil. Sololie er egentlig ikke noget, jeg typisk hiver ned fra hylden på en sommerdag, fordi jeg synes, det fedter unødvendigt og sætter sig i tøjet.

Men hvis man er god til at påføre sololien i god tid, inden man tager tøj på, så er lige denne sololie faktisk hurtigt absorberet af huden og fedter faktisk kun, lige når den er påført.

Ingen komplet solserie uden en aftersun til de dage, hvor huden har brug for at køle lidt af. Så Ilse Sun består naturligvis også af en aftersun med nærende tangesktrakt samt aloe vera, som er kendt for at tilføre fugt til huden på et splitsekund.

Alt i alt er Ilse Sun en imponerende og lækker solserie med lige præcis de produkter, som de fleste af os har brug for og med en helt sart samt rar duft, og oven i købet eksklusivt pakket ind og utroligt rare at bruge.

Ilse Jacobsens solserie, Ilse Sun, forhandles bl.a. hos Matas.

ANNONCE
Ilse Sun: Ny dansk solserie
Del

Seneste nyt

Annonce