Aniston

Endelig landede Uslu i København

Uslu Airlines har længe haft mere ukendte destinationer såsom Gatow (GWW), Ushuaia (USH) og Ambilobe (AMB) i deres sortiment af pæne og gode neglelakker. Jeg har dog længe undret mig over, hvorfor CPH (altså København) ikke måtte komme på listen af lakker hos det hypede tyske beauty brand. Det synes jeg jo et eller andet sted, vi havde fortjent.

Forleden fandt jeg dog ud af, at turen (endelig) også var kommet til at gå til København. Og vores dejlige hovedstad er åbenbart, i følge Uslu Airlines, en lækker, glimtende kobberrød nuance, som faktisk gør ventetiden helt ok.

Uslu Airlines har således tildelt CPH en utroligt intens og levende farve, som er klædelig året rundt, fordi den er varm og samtidigt glimtende på den underspillede måde, hvilket jo passer meget godt til den destination, som den er en fortolkning af.

Faktisk ligner farven ikke en kobber, som jeg er stødt på tidligere, så Uslu Airlines har endnu engang formået at skabe en meget speciel nuance, hvilket de må siges at være eksperter i.

Hvis du endnu ikke kender Uslu Airlines' neglelak-univers, så er alle lakkerne i deres kollektion opkaldt efter destinationer, nærmere betegnet lufthavne, rundt omkring i verden.

Alle neglelakkerne fra Uslu Airlines er i øvrigt 5-free og ikke testet på dyr. Samtidigt er lakkerne af en dejlig høj kvalitet, og desuden er penslen på deres lakker utroligt nem at arbejde med, fordi den er bred og dermed meget nem at lægge med blot få strøg.

At Uslu Airlines' tur går til København er i øvrigt som sådan ikke nogen nyhed. Faktisk blev den lanceret i sidste sæson, hvor bl.a. mærker som Chloé og Marni fremhævede kobber som en del af deres looks på catwalken. Men når nu den gode nyhed først har ramt mit skrivebord nu, så kan der også være andre Uslu-fans derude, som har overset det. Og selvom farven er nogle måneder gammel, så er den på ingen måde mindre flatterende som forårslak. Faktisk er den helt perfekt til bleg, dansk, vinterhud, der godt snart kunne bruge lidt sollys.

Uslu Airlines forhandles primært i tøjbutikker - bl.a. hos Storm i København.

ANNONCE
Endelig landede Uslu i København
Del

Seneste nyt

Annonce