Aniston

Uslu Airlines neglelak

Aniston.dk har testet den super trendy neglelak.

Uslu Airlines neglelak
Uslu Airlines findes kun i de mest trendy butikker - og det er ikke tilfældigt. For Uslu Airlines er super hot og findes i de lækreste, sjoveste og fineste farver.

Aniston.dk har testet neglelakken fra Uslu Airlines i farven LAV, der, ligesom de øvrige farver, er opkaldt efter de globale kodesystemer, som bruges i lufthavne.

Uslu Airlines holder dog selv til i trendy Berlin (som har flere lufthavne). Og mærket blev i sin tid startet af den tyrkiske makeup-artist Feride Uslu og tyske Jan Mihn.

Destination neglelak
Det første indtryk af neglelakken fra Uslu Airlines er, at farven LAV er virkeligt funky og cool. Den er pink-ish og rigtig fin og glansfuld.

Neglelakken er desuden meget nem at fordele, og den har en konsistens, der gør, at den hverken lægger sig i et for tyndt eller tykt lag.

Man kan i øvrigt nøjes med et enkelt lag, hvis man ikke er bange for at vise neglen under en lille smule. Men hvis man vil have, at den skal dække helt, er man nødt til at lægge endnu et lag.

Men lakken fra Uslu Airlines tørrer hurtigt, så det tager ikke lang tid at lægge endnu et hurtigt lag.

Duften af neglelakken er desuden mild, hvilket er rigtig behageligt! Et minus er dog, at lakken ikke er holdbar i mere end en dags tid, inden den begynder at slides af på spidserne af neglen.

Den lækreste forårsfarve
LAV fra Uslu Airlines, som er opkaldt efter noget så eksotisk som Lalomalava Airport på Samoa, er noget nær den lækreste farve, jeg længe har set på en neglelak, og den vil klart blive en favorit til foråret, hvor de klare farver og lyse pasteller kommer frem i modebilledet. Herudover er kvaliteten på lakken virkeligt god!

Men er du ikke til Samoa-pink, så byder Uslu Airlines altså på mere end 180 destinationer (farver) i over 170 lande, så din forårsfavorit skal også nok være at finde i sortimentet.

Se alle de spændende farver fra Uslu Airlines her.

Uslu Airlines forhandles blandt andet på Youheshe.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt