Aniston

Aldrig har det været nemmere at få glimmerlak af

Over årene har jeg prøvet rigtig mange forskellige typer neglelak. Men jeg tror aldrig, jeg er stødt på én som Little Ondine.

Det særlige ved Little Ondine er sådan set ikke, at neglelakken består af naturlige ingredienser. Det er set før. 

Little Ondine indeholder blot naturlig resin, økologiske farvestoffer samt vand, hvilket taler til alle dem, der fokuserer på at få så naturlig og ren en neglelak som muligt.

Noget ret særligt ved lakkerne fra Little Ondine er dog, at de er meget tæt på at være fuldstændigt lugtfri.

Mens mange andre fx. 5-free neglelakker ofte har en stærkere lugt end en mindre kemikaliefri neglelak, så kan man stikke næsen helt ned i Little Ondine uden at lugte stort andet end en lille bitte let "syrlig" lugt, som man slet ikke aner, når man lægger lakken, fordi man ikke har næsen helt dernede, hvor det sker.

At Little Ondine er lugtfri er dog ikke (selvom mændene i mit liv sikkert sætter pris på det) det, som er min favoritdetalje ved de naturlige neglelakker.

Nej, det helt vilde ved Little Ondine er, at man bare lægger lakken på neglene (uden top coat og base coat, hvilket kan være en smule angstprovokerende første gang), og når man så er træt af lige netop den kulør, så trækker man let og elegant bare lakken af igen, som var det et nail sticker.

Bagefter er neglen måske en lille smule tør, fordi man også trækker noget af det naturlige fedt fra neglen med af. Men det er så lidt, at det meget nemt bare kan klares med en omgang håndcreme. Og er man den heldige indehaver af en håndcreme, der tørrer hurtigt ind, så kan man faktisk lægge et nyt lag lak cirka fem minutter senere og pille den af igen med et snuptag, når man vil.

Det er så super nemt, at man næsten ikke forstår det! Faktisk tabte jeg et lag neglelak på en finger tidligere på dagen uden, at der var et eneste spor af lakken tilbage - og i øvrigt helt uden, at jeg opdagede det, indtil jeg så et billede på min Instagram, hvor min glimmerlak manglede på ringfingeren.

Apropos glimmerlak, så bruger jeg det yderst sjældent - alene af den årsag, at jeg endnu ikke er stødt på en glimmerneglelak, som man ikke skal kæmpe en brav og indædt kamp for at få af. Men Little Ondines glimmerlak piller man bare af neglen, når man er træt af glimmeret, og det tager rundt regnet et minuts tid.

Little Ondine tørrer i øvrigt nogenlunde hurtigt. Ikke super hurtigt, men den hærder trods alt på en tid, som er til at holde ud, og som ikke kræver, at man render rundt og stritter med fingrene i en halv time.

Ligesom med andre vandbaserede neglelakker, jeg har testet, så er holdbarheden så som så. Lakken slides lidt hurtigt på spidserne og holder sig nogenlunde pæn i tre til fire dage. Men eftersom det er så nemt at lægge lakken og tage den af igen, så er det faktisk fuldstændigt ligemeget. Det er jo bare en undskyldning for at lægge en ny lækker farve på neglene lidt oftere!

Thumbs up til Little Ondine, som findes i hele 80 farver, og som kommer i tre forskellige prisklasser: 95 kr., 115 kr. og 125 kr. 

Lakkerne på billederne hedder i øvrigt: L005 Jubilee, L025 Copper Spark og L072 Ibiza.

ANNONCE
Aldrig har det været nemmere at få glimmerlak af
Del

Seneste nyt

Annonce