Aniston

Fire favoritter til bryn i fokus

Jo ældre vi bliver, des mere sløve og tynde bliver vores bryn.

Ligesom så meget andet er alderen ikke god ved brynene, og der skal lidt arbejde til, hvis vi skal bevare de bryn, der løfter vores ansigtstræk og giver fokus på det liv, vi har i øjnene.

Jeg går personligt aldrig udenfor en dør uden, at brynene er stylet, og med tiden har jeg fundet en metode og nogle favoritter, som letter det daglige arbejde med brynene en hel del - både hjemme og på farten.

For det første farver jeg med permanent farve cirka hver 14. dage. Det kan man selv gøre meget nemt, men en frisør tager oftest heller ikke en bondegård for lige at farve brynene op, hvis man lægger vejen forbi. Er man heldig, så hører der også en lille bryntilretning med i prisen. Så skal man bare huske at informere om, at man ikke vil gå ud ad døren med hverken overraskede eller overpillede bryn!!

En permanent brynfarve er, uanset om man klarer det selv eller lader frisøren om opgaven, ikke så permanent, som navnet antyder. Den kræver en opfrisker cirka hver 14. dag.

Jeg bruger selv Refectocil, som ikke koster en bondegård, og som er meget let at have med at gøre - også for en ikke-professionel.

For mig er det dog langt fra nok blot at få lidt mørkere bryn. Jeg synes også, brynene skal styles, og jeg synes, at huden bag brynene skal have lidt kulør, hvis brynene virkelig skal have effekt. 

Den nemmeste
Skal det gå virkelig stærkt, er min favorit Instant Lift for Brows fra Clinique.

Det er en gammel kending, som har fulgt mig i årevis, og den holder hele vejen på det travle dage, hvor brynene blot skal have en hurtig, men effektiv, optegning.

Man kan ikke bruge Instant Lift for Brows fra Clinique til at style brynet med, så jeg hiver altid lige en brynbørste frem og redder brynene let op mod panden, så de får lidt fylde. Jeg synes ikke, bryn skal være for "pæne" og polerede.

Fordi Instant Lift for Brows aldrig skal spidses, er den altid klar til brug, hvilket er et stort plus i min bog. Og har man lige to minutter mere, så kan highlighter-enden af blyanten lige give et ekstra løft til brynet, hvis man dupper den på under buen.

Den mest effektfulde
Da Maybelline lancerede Brow Drama for nogle år tilbage, var der total drama og begejstring i beautyland. Jeg hoppede og dansede selv, for her var brynproduktet, der gav dramatiske øjenbryn med få strøg!

Jeg er stadig begejstret for Brow Drama på de dage, hvor brynene gerne må have lidt mere effekt, og hvor der er tid til at stå og nusse lidt med at få brynene til at sidde perfekt. Fordelen ved Brow Drama er nemlig, at den former brynene som en mascara former vipperne. Det vil sige, at den bl.a. stiver brynene let af, som de ikke mister deres volumen i løbet af dagen.

Den, der giver mest fylde
Et andet genialt lille brynsæt er Brow Artist fra L'Oréal Paris. Her er nemlig mulighed for både at frisere OG lægge farve på brynene samt på huden under brynene. Det er en alt-i-en løsning, hvor man først lægger voks på brynet, dernæst lægger man farve (der findes flere farver), og til sidst kan man give den fuld skrue med stylingen med den lille tilhørende brynpen.

Har man tiden til at stå og nusse, ensarte og style, er Brow Artist helt sikkert genial!

Den til farten og til de mere "pæne" bryn
Når man har behov for at opfriske makeuppen og brynene i løbet af dagen, så er Brow Pen fra Nilens Jord god at have ved hånden.

Den har en brynfarve i den ene ende, og i den anden ende har den en simpel brynbørste, som gør det muligt lige at rette og sætte med et lommespejl i den ene hånd og pennen i den anden. Børsten er umiddelbart mest egnet til at stryge med hårene. Den kan lave et mere busket look på brynene, men den er klart mere oplagt til det pænere brynlook, hvor hårene ligger pænt og klassisk.

Pennen er nem at styre ift., hvor meget den farver brynene, så den er et rigtig godt bud på en "starter pen" til hende, der først lige har kastet sig over at farve øjenbryn.

En lille ulempe, for mig, ved Nilens Jords Brow Pen er, at den desværre skal spidses. Jeg synes, det er nemmere, hvis jeg bare kan bruge og bruge løs uden at skulle tænke i spidserier.

Når det er sagt, så husk iøvrigt, at forårssolen bryder igennem lige om lidt, og solen derfor vil skinne endnu mere på de blege og tynde bryn. Argh! Jeg må i gang med den permanente farve igen i weekenden ;-)

ANNONCE
Fire favoritter til bryn i fokus
Del

Seneste nyt

Annonce