Aniston

Cremeøjenskygger og lidt om, hvorfor det er så godt

Der er dage til almindelige øjenskygger, og der er dage til cremeøjenskygger.

Lige nu har jeg flest af de sidste. Man ved aldrig rigtig, hvornår det regner (eller sner) i disse tider, og så er jeg også bare i cremeøjenskygge-humør.

Ja, ligesom med så mange andre ting, så findes der perioder for alt - og for mig gælder det altså også med makeup.

I én periode bruger jeg én type makeup, i en anden går jeg all in på noget helt andet! Der er derfor også sjældent én dag med den samme makeup - og da slet ikke en hel uge! Det sjove ved makeup er jo, at man kan prøve nye ting i en uendelighed.

Men cremeøjenskygger holder hele vejen. Jeg er vild med, at en cremeøjenskygge bliver, hvor den skal, og at de er så nemme at arbejde med, som de ofte er.

Naturligvis findes der mange forskellige typer cremeøjneskygger, men fælles for dem alle er, at man skal have fingrene i sagerne, og at man derfor meget nemt kan arbejde sig frem til lige netop det look, man gerne vil have.

I modsætning til en almindelig øjenskygge kan man desuden nemt arbejde med skyggen i løbet af dagen. Hvis man nu har tværet lidt i øjenskyggen, kan man nemt arbejde den på plads igen. Og skulle man være så uheldig at svede så meget, at den klumper lidt på øjenlåget efter en hel dag på farten (det kan ske), så kan den også meget nemt rettes op på igen.

Ja, der er mange fordele ved en cremeøjenskygge, hvis du spørger mig!

Eneste ulempe, hvis jeg skal nævne en, er, at det ikke er det nemmeste underlag at lægge eyeliner på. En almindelig eyeliner direkte på cremeøjenskyggen vil nemt glide rundt og af, hvilket efterlader et kedeligt grumset look, hvor der ellers skulle være en eyeliner. 

Hvis jeg bruger en almindelig eyeliner på cremeøjenskygge, trækker jeg en matchende nuance af en almindelig øjneskygge i pulverform langs øjet og lægger eyelineren på den. Det holder den bedre på plads.

Alternativt kan det anbefales at bruge en anden cremeøjenskygge som eyeliner. Det kræver blot den rette makeuppensel. Fordelen ved løsning to er i øvrigt, at eyelinerstregen bliver mere blød, hvilket jeg personligt godt kan lide.

Lige nu er jeg pænt tosset med GOSH Copenhagens Forever Eye Shadow, som både findes i glimtende og i nye matte (og super flotte!) nuancer. Det er nemt at lægge øjenskyggen med stiften, som man kan tegne direkte på øjenlåget og så fordele med fingeren efter behov. 

Oriflame The Colour Impact Cream Eye Shadow og Maybelline Color Tattoo kan dog også anbefales. Her synes jeg, det er nemmest at tage en smule på fingrene og fordele direkte med en finger på øjenlåget.

Og ja, det er tilladt at lege med alskens nuancer her. Selv er jeg mest til de nude, også selvom sæsonens øjenmakeuptrends peger mod mere blåt og flere pangfarver. Det skal jeg lige arbejde lidt på, kan jeg mærke :)

ANNONCE
Cremeøjenskygger og lidt om, hvorfor det er så godt
Del

Seneste nyt

Annonce