Aniston

Det man slet ikke vidste, håret manglede

Når man har tyndt skandinavisk hår, er fylde lidt en by i Rusland. Man kan godt tvinge håret til at fylde lidt mere i fem minutter, så går man ud af døren, og så er det ligesom sket med det.

Forleden var jeg til en introduktion af en nye serie fra Davines. En såkaldt "Your Hair Assistant" hårpleje- og hårstylingserie med fokus på at gøre pleje og styling nemt.

De lavendelfarvede produkter er alle en fryd for øjet, som de jo er, når de kommer fra Davines, men der var ét bestemt produkt fra den nye serie, der fuldstændigt stjal min opmærkomhed - nemlig hårpudderen!

Der gik da heller ikke meget mere end fem minutter efter, at jeg kom hjem, til, at hårpudderen var taget i brug. Og BUM! Så havde mit hår fylde!

Jeg har ellers altid forbundet hårpudder med noget, der var for gamle damer. Men jeg skal love for, at Volume Creator Texturizing Wood Powder også sagtens kan forenes med andet end lilla pensionisthår.

Det smarte ved Davines Volume Creator er, at hårpudderen kommer i en lille flaske sammen med en børste, der mest af alt minder om en pudderkvast. Man hælder pudder fra beholderen ind i bunden af børsten, åbner for låget i den anden ende og banker så pudder ud i børsten ved at banke den mod håndryggen. På den måde er børsten fyldt med pudder, og så kan man ellers børste pudder gradvist ind i hårbunden - og gentage bankeriet, når der evt. er behov for det.

Når pudderen arbejdes ind ved hårbunden flere steder, kommer fylden rigtig frem, og i mit hår holder fylden i adskillige timer - specielt, hvis jeg bruger en let hårspray sammen med.

I øvrigt er Davines Volume Creator også fin at have med i tasken. Den er kompakt, og så kan den lige hives frem efter behov, hvis man svinger direkte fra kontoret og videre eller bare lige trænger til en opfrisker i løbet af dagen. 

Det fede ved at bruge en hårpudder er i øvrigt, at håret ikke kommer til at fedte lige så hurtigt. Pudder suger fedt til sig, så den slags er også ret genialt at bruge i pandehåret, som ellers har tendens til ret hurtigt at slaske ned i fjæset.

Indrømmet! Jeg har været så optaget af, at der var kommet hårpudder ind i mit liv, at jeg slet ikke har fået hevet de øvrige produkter fra serien op ad posen endnu. Men i den nye Davines Your Hair Assistant-serie, som er udtænkt af Angelo Seminara, findes også: En Prep Shampoo, Prep Mild Cream, Prep Rich Balm, en Blowdry Primer, en Definition Mist og en Perfecting Hairspray. Dem skal jeg nok nå til, når jeg er færdig med at være helt optaget af, at mit hår rent faktisk kan få volumen ;-)

Davines Your Hair Assistant forhandles hos frisøren.

ANNONCE
Det man slet ikke vidste, håret manglede
Del

Seneste nyt

Annonce