Aniston

7day forår og 'the perfect red'

Røde negle er bare noget, jeg aldrig nogensinde bliver træt af. Det er klassisk, det er lækkert, det kan være vildt, og det kan være pænt. Rød holder hele vejen, og sådan er det bare!

Men der er helt sikkert forskel på rød. Der er nuancer, der er rigtig gode til efterår og vinter, og der er andre, som kommer bedst til sin ret i den mere lyse og milde del af året.

Jeg har personligt måske 20-25 røde lakker (det eksakte tal må komme frem den dag, jeg får ryddet op i de vilde neglelakbeholdninger, jeg holder mig adskillige steder i hjemmet!), og ikke en af dem er ens. Der er på den måde altid lige en rød nuance neglelak at vælge imellem afhængigt af sæson, anledning og humør.

Den perfekte røde neglelak til det kommende forår kommer fra Depend Cosmetic og er en del af den nye forårskollektion inden for 7day serien. Det er altså en langtidsholdbar neglelak, hvilket ikke gør den mindre interessant for alle os, der gerne vil holde lakken pæn så længe som muligt.

Serien indeholder, udover 7078 Lady Bug Love, som den røde farve så passende hedder, også syv andre rigtig fine og meget forårsagtige nuancer. Men det er helt sikkert den røde Lady Bug, der er min personlige favorit, fordi den lige har det passende strejf af pink, som man aner, når man lægger det første lag af lakken.

7day neglelakkerne kræver i øvrigt et lille kit, som man køber seperat, og som består af cleanser, en underlak og en overlak, som sammen med den 7day neglelakken sikrer, at lakken holder sig på plads i noget, der minder om en uge.

Det er dog, hvis man ser bort fra den liiiidt brede pensel på 7day lakkerne, på ingen måde mere besværligt at lægge den langtidsholdbare neglelak, end det er at lægge en hvilken som helst anden neglelak. Til gengæld holder den noget længere og hærder faktisk også noget hurtigere.

Den perfekte røde neglelak og de syv øvrige nye forårsfarver fra Depend Cosmetic 7day kommer i handlen i uge 7 - altså i næste uge.
 

ANNONCE
7day forår og 'the perfect red'
Del

Seneste nyt

Annonce