Aniston

Forår, forår, kom nu frem!

Så vågnede man her til morgen, og så var der faldet sne - igen!

Jeg har personligt været træt af vinteren siden november, så nu må det gerne snart vende, så vi kan få gang i det forår, få smidt vinterjakken og flyverdragten (seriøst træt af den flyverdragt!!) og hoppe i noget, som er knap så meget lag på lag og uldent.

Jeg savner mere lys, jeg savner flere farver, jeg savner, at dagene bliver længere og ja ... Jeg savner sgu nok bare, at det snart bliver forår, fordi vi så er tættere på sommeren.

Selvom alt stadig tyder på, at vi skal vente lidt med at sige helt farvel til det grå og triste og frostvejret, har jeg i det små tyvstartet lidt på foråret.

Jeg har fundet nogle af makeupnyhederne for foråret frem og er begyndt at teste. Det skorter nemlig heldigvis ikke på lækre forårsnyheder inden for skønhed, og hvis du spørger mig, så er den slags en af de bedste forårsbebudere!

En af de nyheder, som, jeg synes, er rigtig spændende nu her til foråret, er Second Skin Serum Foundation fra Nilens Jord.

Den er særligt interessant for mig og særligt oplagt som forårsfoundation, fordi den er vandbaseret og helt oliefri. Det gør den måske ikke oplagt i frostvejr, hvor huden kan have godt af en smule olie, men det gør den vældigt interessant, når huden blot har brug for almindelig pleje og for finish samt en smule glød - og hvis man gerne, så vidt muligt, vil undgå alt for meget olie i sin makeup.

Til trods for, at Second Skin Serum Foundation ikke indeholder olier, er den alligevel temmeligt velegnet til moden hud.

Den plejer nemlig huden med vitamin A, C og E og indeholder derudover hyaluronsyre, som er det stof, vi i forvejen har i huden, og som hjælper med at stramme huden op, men som fiser mere og mere ud af huden, des ældre vi bliver. Hyaluronsyre kan man derfor faktisk næsten ikke tilføre for meget af, hvis man vil bevare lidt stramhed i huden, så længe man kan.

Når det så er sagt, så er Second Skin Serum Foundation faktisk også en rigtig god foundation.

Den er helt let i konsistensen, hvilket gør den nem at arbejde med. Og selvom konsistensen er tynd, så dækker den super godt og giver et let, men ensartet, resultat, som virker helt naturligt, og som man faktisk ikke mærker på huden. 

Finishen er desuden ikke helt mat, hvilket understreger det naturlige look rigtig godt, og som giver det der liv til huden, som vi vist alle kan trænge til efter alt for mange måneder med halstørklædet trukket helt op om næsen.

Jeg har testet farven 547 Nude til min typiske skandinaviske og ret vinterblege hud, og den passer perfekt. Foundationen er i øvrigt meget nem at påføre med fingrene, fordi den er så tyndtflydende, men det fungerer også rigtig fint med en foundationbørste. Bare sørg for ikke at trykke for meget ud af pipetten, den er nemlig ret drøj i brug.

Nilens Jord Second Skin Serum Foundation forhandles bl.a. hos Magasin.

ANNONCE
Forår, forår, kom nu frem!
Del

Seneste nyt

Annonce