Aniston

Norrsken: Slut med grå og kedelig vinterhud

Når ansigtet ikke har set en ærlig solstråle i månedsvis, kan det godt gå hen og blive en anelse gråt og kedeligt i betrækket. Det er her, der er behov for lidt hjælp og en god foundation - gerne den mineralske af slagsen!

Når jeg ikke bruger flydende foundations, har IDUN Minerals pudder foundation længe været blandt mine favoritter.

For nogle måneder siden lancerede fine IDUN Minerals også en flydende foundation, som er en rigtig god redning, når huden har behov for lidt mere (og det synes jeg, en flydende foundation kan give) og for lidt pleje samtidigt.

IDUN Minerals Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundation er nemlig super cremet og indeholder desuden plejende tyttebærfrøolie. Og fordi den desuden indeholder højtoprenset mineralpigment, giver den også en både jævn samt dækkende overflade og, hvilket er guld værd lige nu, glød til huden.

Den er absolut genial i en tid som denne, hvor den eneste farve og glød, de fleste af os har i ansigtet, kommer fra frostskadede kinder og en næse, som er blevet pudset lidt for meget, og selvom Norrsken foundation indeholder olie, fedter den faktisk ikke.

I øvrigt kan jeg slå et stort slag for IDUN Minerals ret særlige foundationbørste, IDUN Minerals Liquid Foundation Brush, der gør det utroligt nemt at lægge foundation jævnt. 

IDUN Minerals forhandles bl.a. på makeup-online.dk.

ANNONCE
Norrsken: Slut med grå og kedelig vinterhud
Del

Seneste nyt

Annonce