Aniston

Matchy matchy - en føljeton

Work hard, Play hard t-shirts fra Nor-folk. (Mor: hue fra & Other Stories, briller fra Osiris hos Louis Nielsen, cardigan fra Isabel Marant, jeans fra J Brand) (Lillemand: Hue fra Molo, cardigan fra Paul Smith, jeans fra H&M, støvler fra Kavat) - Matchy matchy - en føljeton Work hard, Play hard t-shirts fra Nor-folk. (Mor: hue fra & Other Stories, briller fra Osiris hos Louis Nielsen, cardigan fra Isabel Marant, jeans fra J Brand) (Lillemand: Hue fra Molo, cardigan fra Paul Smith, jeans fra H&M, støvler fra Kavat)

Efter at jeg postede mit indlæg om Nor-folk, fik jeg en række spørgsmål omkring specielt t-shirtsene på mail og på Instagram.

De skulle jo dog lige nå at komme med posten fra England, inden jeg reelt kunne svare.

Nu er de så dumpet ind, vi har fået dem vasket (de lugtede lidt for "nye"), og så var vi klar til at matche - igen igen - og det er desuden på sin plads at give dem nogle ord med på vejen til de nysgerrige sjæle, som også har et godt øje til Nor-folks lækre og stilrene designs.

Jeg kunne, som jeg skrev i mit tidligere indlæg, have klikket meget mere hjem fra webshoppen end bare de to t-shirts, og efter at jeg har oplevet kvaliteten af disse, vil jeg da heller ikke tøve med at bestille hos Nor-folk igen.

T-shirtsene er nemlig på alle måder super lækre og bløde i kvaliteten. De er lavet i England og håndprintede i Norfolk, og man kan godt både mærke og se, at det er kvalitet, og når man har dem mellem fingrene, forstår man godt, at en børne t-shirt fx skal koste omkring de 200 kr. 

Kvalitetsmæssigt er de alle pengene værd, og designet super sjovt og enkelt.

Samtidig har både t-shirten til børn og til voksne lidt ekstra længde. Lillemanden bruger normalt størrelse cirka 116 i tøj, han kan nemt passe en str. 5-6 år, fordi den er lidt lang. Jeg bruger normalt cirka 38 i bluser og passer rigtig fint en str. small, som oven i købet sidder lidt løst.

Vi synes begge, de er ret fine og, at det er sjovt at matche lidt. Og da vi sammen gik rundt på Frederiksberg i går, fik vi da også en masse smil retur fra de forbipasserende, der spottede vores lille ordspil. Lige nu diskuterer vi så, om far også skal have en "play hard"-t-shirt. Det ville vist passe meget godt ;-)

Jeg har i øvrigt købt vores Nor-folk t-shirts på udsalg, og jeg kan se, at der stadig er rigtig gode penge at spare på Nor-folks webshop.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce