Aniston

Marmor på budget

Marmor på budget

Det er efterhånden nogle sæsoner siden, marmor fik sit helt store comeback, og det i flere forskellige farver og former. 

Det lader dog langt fra til, at marmor-trenden kommer til at dø lige med det samme. 

Jeg er personligt stadig lige vild med det, og jeg er altid på jagt efter endnu et lille marmorfund til hjemmet, fordi jeg synes, marmor har et liv, som jeg rigtig godt kan lide, og som bringer spil ind mellem hjemmets fire vægge.

Dog tror jeg ikke nødvendigvis så meget på marmor, at jeg vil investere en mindre bondegård i eksempelvis et spisebord eller sofabord. De små marmorøjeblikke har dog også ret, og det er heldigvis muligt at finde marmor og marmormønstre på alle budgetter.

1. Marmorcover til mobilen
Lidt marmor har også ret, og de fede marmor mobilcovers fra svenske Holdit til iPhone 6 og iPhone 6S gør det lige lidt pænere at hive telefonen op ad tasken. Jeg har haft fingrene i dem, og de er på alle måder lækre i kvaliteten og virkeligt pænt lavet!
Holdit iPhone covers forhandles hos Humac.

2. Lyngby vasen i marmor
Lyngby vasen er jo lidt af en klassiker og forbliver evigt pæne - også selvom de måske er blevet lidt et modefænomen. Den klassiske vase fra Lyngby Porcelæn er nu også på trapperne i en marmorudgave, og det synes jeg egentlig, de er sluppet rigtig fornuftigt fra.
Lyngby jubilæumsvase forhandles snart på bl.a. Lyngbys egen webshop.

3. Marmoræske til alle hemmelighederne
Små æsker til smykker, dims og dut kan man faktisk aldrig helt få nok af. Med et miks af marmor og kobber gør den fine æske fra Bahne sig rigtig godt på både badeværelset, i soveværelset eller i stuen. Og dims at putte i kan man vist altid finde i rigelige mængder.
Bahne marmoræske forhandles i Bahne.

4. Marmorkrus til kaffen
Kaffe er godt! Kaffe af et pænt krus er endnu bedre. Jeg elsker at finde lækre krus og køber jævnligt et enkelt eller to nye, da man jo trods alt kigger meget ned i sådan et kaffekrus i hverdagen, og så må der jo gerne i ny og næ komme lidt lækkert nyt at kigge på. Det fine krus i marmor fra H&M får man oveni købet næsten smidt i nakken. Win!
Marmorkrus forhandles i H&M Home.

5. Sofabord i marmor
Kan man ikke undvære et marmorbord i sit liv, og behøver dette ikke at sluge en halv månedsløn, så vil jeg anbefale et kig på Ellos Home, hvor der er flere fine marmorborde til ret gode priser. Det fine sofabord i grøn marmor måtte da gerne bo hjemme hos mig.
Sofabord i grøn marmor forhandles hos Ellos.

6. Lampe med et hint af marmor
Kan man nøjes med en marmordetalje, og mangler hjemmet i øvrigt lyskilder af den pæne slags, så har Normann Copenhagen designet en smuk bordlampe med marmorfod, der er et lille kunstværk i sig selv.
Normann Copenhagen Amp bordlampe med marmor forhandles bl.a. på Luxoliving.

7. Marmor på servietten
Er vi helt nede i budget, og er du sikker på, at marmor er en decideret døgnflue, så fås marmor jo også helt nede i "brug-og-smid-væk"-kategorien. Fx. i form af pæne servietter fra Ferm Living.
Ferm Living marmorservietter forhandles bl.a. på Luxoliving.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce