Aniston

Nor-folk

Nor-folk

En del af min juleferie er blevet brugt på at sidde og surfe på diverse lækre sites med diverse lækre sager, man kan klikke på og få bragt direkte hjem i postkassen.

Det er samme problem hver gang. Når jeg endelig har nogle dage fri, så flyver VISA-kortet op ad tasken, og rundt regnet en uges tid senere begynder postbudet at kime på dørtelefonen med diverse forsendelser, der er blevet pakket i ind- og udland.

Et af de steder jeg er faldet pladask for henover mine fridage, er Nor-folk - en lille engelsk webshop med to kreative sjæle, der har bygget det fineste og mest enkle designunivers op, som man kan tænke sig.

Parret bag Nor-folk er fantastisk dygtige til det monokrome og enkle, og det har de drysset ud over alt fra krus til posters og til fede t-shirts og sweatshirts til både voksne og børn.

Indrømmet! Jeg har besøgt webshoppen og hjemmesiden flere gange over de seneste par uger. Det har været en svær proces at nøjes og vælge det, der rent faktisk skulle klikkes hjem. Havde jeg råd, havde jeg nemlig sådan cirka nok taget en af hver.

Da webshoppen dog startede udsalg, skyndte jeg mig at klikke en t-shirt hjem til Lillemanden og en til mig selv med hhv. "Play Hard" og "Work Hard". Så kan vi endnu engang matche - og med hvert vores statement på maven, som jo passer ganske glimrende på forholdet mellem os to ;-)

Jeg overvejede bl.a. også et krus eller to. Men de må, sammen med evighedskalenderen og et par sweatshirts med Nor-folk print, vente til næste gang, jeg lige har lidt fri igen.

Nu glæder vi os bare til at modtage de fine sager - og hvis det nu bliver nye favoritter, ender vi nok også med at vise dem frem i bedste mor- og søn-stil ;-)

Tjek evt. selv Nor-folks fine univers ud her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce