Aniston

Fem, der oser af forår

Her på det seneste er der begyndt at dumpe en hel masse forår ind i min indbakke. Midt i sneen, kulden og alt det mørke, pynter det noget så grusomt, at man kan begynde at se lys for enden af tunnelen. 

For det kan godt være, det stadig sner, men alt det nye oser langt væk af en ny sæson, og jeg kan ærlig talt næsten ikke vente.

Har du det på samme måde, så tjek de seneste fem forårslækkerier ud, som der er dumpet ind i mailboksen. Det kan kun blive godt!

Les Deux bomberjakke
Selvom Les Deux startede ud som et herrebrand, så er de kommet godt og grundigt efter det på damefronten. Dette forår står de bag en af sæsonens fineste klassiske bomberjakker. Jeg tænker blå jeans, hvid skjorte, hvide sneakers og så den enkle og pæne bomberjakke fra Les Deux.

Les Deux ur
Apropos Les Deux så lancerede de faktisk også for nyligt et ur i deres typiske enkle design. Jeg har gået og tænkt på det lige siden, fordi et klassisk ur med læderrem jo faktisk gør sig rigtig godt på en let solkysset arm. Derfor står uret fra Les Deux rigtig højt på forårsønskesedlen.

Depend O2
Forår er der også masser af i Depend Cosmetics' nye forårskollektion. Jeg er specielt vild med farven 471. Hvis du ikke har prøvet en Depend minilak på det seneste, så kan jeg afsløre, at de både har forbedret kvaliteten af selve lakken, OG de har sørget for en meget bedre børste, så påføringen går som en leg.

Dolce solbriller
Dolce&Gabbana fortsætter i deres nye forårs- og sommerkollektion med at hylde mødrene. Det kan man som mor jo ikke stå for! Selvom mange af deres designs måske er en anelse "over the top" ift. vores skandinaviske, nedtonede og grå-sorte-stil, så er det jo sådan set også meget fedt at sætte noget lidt vildt til et enkelt outfit, når nu vi kommer ind i den mere lyse, milde og lunere sæson. Dog er jeg nok mest til de mere enkle med yderst pænt design og gulddetaljer.

Créton clutch
Efter at jeg forleden købte min første clutch i umindelige tider, er jeg blevet lidt vild med "less is more", når det handler om at slæbe sit liv rundt i en håndtaske. Flere clutches i vores liv, tak! Så slipper vi nemlig for at blive helt skæve i ryggen, når vi går gennem hverdagen. Et rigtig godt bud på en enkelt, men stilfuld clutch dette forår kommer fra Créton. Tasken har stadig skulderrem, hvilket er et must i mommy-land, og så er der helt sikkert også plads til en figenstang, så vi alle undgår blodsukker- og ulvetime-kriser efter børnehaven.

ANNONCE
Fem, der oser af forår
Del

Seneste nyt

Annonce