Aniston

Det første drys forår hos Racoon Outdoor

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men foråret er lige om hjørnet - i hvert fald, hvis man kigger i diverse butikker og på webshops, hvor forårskollektionerne allerede vrimler frem fra deres skjul.

Det er skønt, og jeg glæder mig til en ny sæson, der er lettere, lysere, mindre regnfuld, og som, jeg ved, kommer til at føre en masse nye lækre sager med sig på modefronten til både store og små.

Jeg skal, traditionen tro, nok grave en hel masse billeder og kollektioner frem fra arkiverne fra modeugen for et halvt år siden lige om lidt. Men først vil jeg lige tippe om, at skønne og rare Racoon Outdoor faktisk allerede har lanceret en god del af deres forårskollektion, der, også traditionen tro, byder på en hel masse fine designs, gode kvaliteter og skudsikre klassikere.

Lad mig bl.a. anbefale de super bløde fleecetrøjer, som ikke bare holder små ivrige forårsbørn varme, men som også med garanti er den blødeste fleecejakke, man finder på markedet. Lillemanden har haft flere af dem over årene, og han har altid slået et lille saligt smil op, når han er hoppet i dem.

Herudover vil jeg lægge et rigtig godt ord ind for Racoon Outdoors softshell-jakker, der er rigtig gode i overgangen mellem vinter og forår, og som holder alt, der hedder vind, vejr og mindre regnbyger, ude.

Vi har over årene i det hele taget været rigtig glade for Racoons overtøj, som er både fint, super anvendeligt og virkeligt slidstærkt! Lillemanden har også altid været yderst tilfreds med "alt med vaskebjørnen på". Ja, faktisk kigger han altid sit overtøj efter for, om der nu også gemmer sig en lille vaskebjørn på ærmet.

Selvsamme vaskebjørn har i øvrigt fået lidt af en hovedrolle i et af printene i år, hvilket fungerer rigtig godt på specielt pigejakkerne, hvis du spørger mig.

Tjek evt. alle de tidlige forårsnyheder fra Racoon Outdoor ud her.

Psst ... Bemærk i øvrigt, at Racoon Outdoor også kører udsalg på alle deres vintervarer lige nu. Så der er lige mulighed for at få hamstret nogle gode sager med rigtig gode rabatter.

ANNONCE
Det første drys forår hos Racoon Outdoor
Del

Seneste nyt

Annonce