Aniston

En ny sæson hos Racoon Outdoor

Foråret er kommet tidligt, og det ser dejligt ud!

For et lille halvt år siden himlede jeg op over Racoon Outdoors vinterkollektion. Jeg har siden råbt ud over tagene, hvor fantastisk kollektionen ser ud, og hvor uovertruffen kvaliteten på Racoons overtøj er. Ja, min omgangskreds er vist ikke i tvivl om mine præferencer på det punkt!

Nu er det første spæde forår allerede landet hos Racoon, og jeg er endnu engang meget betaget af, hvor fint det hele ser ud! Det vilde er, at de hver sæson formår at nytænke sig selv designmæssigt, sådan at kollektionerne fra sæson til sæson slet ikke ligner hinanden. Det er der altså ikke mange, og slet ikke børnetøjsproducenter, der kan være med på.

Mit øje spotter dog, at Racoon Outdoor igen i den nye sæson har nogle af de fede funktionaliteter med fra de seneste sæsoner. Bl.a. har regntøjet igen de hurtigtørrende manchetter på ærmerne, hvilket er guld værd, når man skal sidde og pjaske i vand og helst ikke skal blive våd hele vejen op ad armen. Herudover rummer den nye kollektion bl.a. seje regnvanter og en babyregndragt, som jeg ville ønske, vi havde haft til Lillemanden, da han var bitte lille og skilte på midten i sit regntøj.

Jeg skal desuden vist lige have kigget en ekstra gang på de nye softshell jakker, som faktisk er, og altid har været, en mangel i den lille mands garderobe i overgangssæsonerne. Måske julemanden skulle komme forbi med sådan en?

Lige så fristet, som jeg er? Racoon Outdoors forårsnyheder er allerede klar til at blive shoppet på Racoon Outdoors webshop. Yeah!

ANNONCE
En ny sæson hos Racoon Outdoor
Del

Seneste nyt

Annonce