Aniston

Lykken er ... #5

Lørdage med sneleopard og tumlerier.

Jeg har ikke lavet en "Lykken er ..." i umindelige tider. Ikke fordi lykken ikke har været der, men fordi der har været så meget at fortælle. 

Men i dag har været en af de der maks lykkelige og hyggelige dage, hvor Lillemanden og jeg har nydt en ordentlig omgang kvalitets-mor-barn-tid ude i det kølige novembervejr.

Lillemanden klædt ud som sneleopard - ikke i bogstaveligste forstand men i den forstand, at han fik luftet sin vinterjakke fra Racoon Outdoor, som jeg bare bliver mere og mere forelsket i (og misundelig over) for hver dag, der går, og for hver grad, temperaturen falder.

Mig med en Salty Caramel Latte fra Baresso i hånden, fordi jeg lige skulle smage Baressos nyhed, som desværre ikke slår smagen af en ganske almindelig double shot grande latte. Til gengæld har jeg nok indtaget kalorier for en hel uge - sådan cirkus.

Vores lille mor-søn-tur endte i Fields, hvor bObles havde inviteret til tumlesjov i den fortryllede juleskov, og hvor vi fik hørt om, set og testet nogle af de fede nyheder, som bObles lancerer nu her op til jul. Lillemanden fik sved på panden, og jeg måtte konstatere, at han er langt bedre til at tumle, end jeg er. Til gengæld er jeg ret god til at drikke kaffe og spise nødder. 

Klokken blev mange, inden vi var hjemme. Men så er det godt, vi er verdensmestre i at lave nem aftensmad, når vi er alene hjemme. Så var der nemlig mere tid til at tale om alle de hyggelige ting, vi har lavet i løbet af dagen.

Lørdag, du er min lykkedag!

ANNONCE
Lykken er ... #5
Del

Seneste nyt

Annonce