Aniston

Lykken er ... #11

Forår med forår på - og forår i skabet

Lykken er ... #11
Lykken er ... #11

Lykken er forår! Og sådan er det bare!

Men jeg finder altså også stor tilfredsstillelse i, at jeg netop har fyldt hele to nye ting i skabet, som er jeg 100 pct. og bombesikker på, at jeg vil knus elske og have i min garderobe i flere år frem. De bliver klassikere, simpelthen!

Frakken fra By Malene Birger har hjemsøgt mig, siden jeg så den i Illum for nogen tid siden. Jeg lod dog være med at prøve den, fordi jeg ikke rigtig syntes, jeg havde råd. Men så skete det, at jeg kom til at tage den med ind i prøverummet, og hopla så lå den i en fin lilla pose til mig. 

Jeg er dog på ingen måde i tvivl om, at det var verdens bedste køb! Den frakke kommer til at hænge på mig fra nu og ind i evigheden.

Skoene fra hollandske Maruti har jeg sukket efter, siden jeg så dem for over et halvt år siden i forbindelse med en kollektionsfremvisning. Nu er de endelig flyttet ind, og de har (næsten) hængt på mine trætte fødder siden. De er perfekte! Og det faktum, at de har lidt højde på, gør dem gode til sådan cirka alt. Og nu går jeg jo meget i sort, grå og mørkeblå, så de pifter gevaldigt op.

Resten af outfittet: Ripped jeans fra Adriano Goldschmied/AG Jeans, cardigan fra Vivienne Westwood, skull tørklæde fra Alexander McQueen og glimmerstrømper fra MP Strømper.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce