Aniston

Maj Lust List

Fem, der vil forsøde forårets sidste måned.

Maj Lust List

Jeg synes, april er fløjet afsted som en hvirvelvind. Sjældent er en måned gået så meget forbi min næse. Men tiden flyver, når man har det sjovt. Og når man har meget travlt!

Jeg har dog fået "window shoppet" lidt i de sene nattetimer på nettet, og selvom april alligevel har budt på den del nyanskaffelser til skabet (det er vel en ny sæson, så må man godt!), så har jeg da alligevel formået at få opbygget en beskeden lille lust list for maj. 

Navyblå sneakers fra Keds
Jeg tror, min mørkeblå frakke fra By Malene Birger skal have selskab af et par lette navyblå sneakers fra Keds denne sommer. Jeg tænker bare tæer i Keds'ene og så derudaf i den danske sommer. Jeg er blevet lidt forelsket i modellen Double Up. Den er lidt mindre gårdsangersko og lidt mere sailor-atig. Svært at forklare, men top fine er de i hvert fald. Og jeg er SÅ klar til snart at smide strømperne - hvis vejret tillader det.
Keds Double Up sneakers forhandles på E-shoes.dk til 499 kr.

#Girlboss
Der er to bøger, jeg har hungret efter i nogen tid: "How to be Parisian - Wherever you are" og "#Girlboss" af Sophia Amoruso. Den første var jeg så heldig at få som påskeæg af manden min, den anden må jeg se at få på hylden her i maj - eller i hvert fald senest i juni, hvor jeg har fødselsdag. Bogen er ekstremt hypet, og jeg har kun hørt godt om den. Og når man nu er #Girlboss i virkeligheden, så er det da en must-read.
#Girlboss af Sophia Amoruso forhandles bl.a. på Saxo.com til 249,89 kr.

Eyedust fra Make Up Store
Da jeg lige var et smut i Stockholm i forbindelse med arbejde, fik jeg anbefalet makeupmærket Make Up Store. Det er åbenbart KÆMPE stort i Sverige, men alligevel er det (endnu) ikke nået til Danmark. Det er ellers umiddelbart nogle super produkter! Jeg shoppede en eyedust fra Make Up Store med hjem fra Stockholm, og den er jo intet mindre end fantastisk at arbejde med. Derfor hungrer min indre beauty-holic efter en mere - eller måske et par stykker.
Eyedust fra Make Up Store koster 130 kr., og forhandles mange steder i bl.a. Sverige.

Lette sandaler fra Graceland
Jeg har i årevis drømt om et par Birkenstock sandaler. Jeg købte oven i købet nogle for nogle år tilbage, men 24 timer senere røg de retur til webshoppen, fordi mine fødder simpelthen ikke passede i dem. For nylig var jeg dog forbi hos Deichmann for at se på nogle af forårsnyhederne, og her fandt jeg disse Birkenstock look-a-likes, som sad som smør på min fod. Så det bliver nok den billige udgave af sundhedssandalen for mit vedkommende. Men det klager jeg sådan set ikke over.
Graceland Plateau Pantolet forhandles på Deichmann.dk til blot 169 kr.

Kaffekapsler en masse
Jeg er blevet fuldstændigt afhængig af min Nespresso maskine - en kop om morgenen og en kop om aftenen. Så maj måned må vist også hellere byde på en tur i Nespresso-butikken (og nej, George Cloney hænger ikke derinde. Jeg har tjekket!) Jeg er blevet lidt forfalden til Nespressos nye kaffekapsler Linizio Lungo om morgenen og Vivalto Lungo Decaffeinato om aftenen. Man tror, det er løgn, men man kan faktisk ikke smage, at Vivalto Lungo Decaffeinato er koffeinfri, så den holder jeg rigtig meget af, når jeg lige skal have mit kaffe-fix i de sene aftentimer.
Nespresso Vivalto Lungo og Linizio Lungo forhandles bl.a. på Nespresso.com til cirka 3-4 kr. pr. kapsel.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce