Aniston

Micellar-hvad-for-noget?

Hele verden sværger til den - og 3-i-1 er dæleme også vejen frem!

Det kan ikke siges ofte nok: Huden BØR altså afrenses for makeup, inden man går i seng! Og det har heldigvis aldrig været nemmere, end det er nu.

Måske netop derfor er micellar water også et af tidens mest tilbedte produkter - hos modeller, hos makeup-artister og i særdeleshed også hos mig.

Micellar water er simpelthen noget af det nemmeste, når det kommer til afrensning. Og med micellars 3-i-1 formel er det også et perfekt produkt at have med på rejsen.

Det absolut nemme og virkelig effektive produkt skulle efter sigende have begyndt sin sejrsgang i Paris, hvor hudpleje-entusiaster har kastet sig frådende over micellar, fordi vandet i byen er specielt hårdt, hvilket ikke er godt for huden.

Derfor er det også oplagt helt at droppe vandet, når makeuppen skal fjernes og huden renses, og i stedet bruge en vatrondel med en smule micellar water på. Et voila, så at sige!

Micellar water fungerer på den særlige måde, at man blot bruger væsken på en tot vat, og de små micelle-partiker fjerner makeup (ofte også vandfast mascara), sebum (den naturlige fedt, huden producerer) og urenheder på huden. Og det i en og samme omgang.

Samtidig er micellar water fri for sæbe og alkohol, hvilket gør produktet skånsomt mod huden i modsætning til så mange andre typer afrensning.

Én micellar water er naturligvis ikke 100 pct. som en anden, men fælles for alle dem, jeg har prøvet, er, at de er effektive - og virkelig nemme at bruge, når man kommer lidt for sent hjem en aften, på farten eller på rejsen. Og med mindre man har virkelig meget makeup på, så er lidt micellar på én vatrondel nok til afrensning af øjne, ansigt og hals.

Micellar er dermed også virkelig drøj i brug, så det, der måske kan virke som mange penge for et renseprodukt, kan være rigtig godt givet ud i længden.

I øvrigt, ikke helt overraskende, er det ofte franske mærker, der står bag micellar Water - se galleriet for micellar water fra L'Oréal Paris, Vichy, La Roche-Posay, Laboratoire Garnier, Nivea - og, måske den mest hypede af dem alle, Bioderma.

Matas har et rigtig udmærket udvalg af micellar waters.

PSSST ... Var så heldig at få fingrene i en lille prøve af Bioderma Sensibio. Den indeholder 20 ml, og den er genial (!!), når man pakker kufferten let. Tror, de uddeles som prøver hid og did, så sørg endelig for at hapse en, hvis du ser dem ;-)

ANNONCE
Micellar-hvad-for-noget?
Del

Seneste nyt

Annonce