Aniston

Prikker, prikker, prikker

Prik på foråret.

Prikker og striber er nogle af de ting, jeg aldrig kan få nok af i klædeskabet. 

Lige nu er jeg inde i en periode, hvor alt med prikker bare skal købes hjem.

Men prikkede sager er altså også fantastiske at matche fra top til tå - dog er jeg endnu ikke nået til at skrue mig i et par prikkede bukser, men det kan være, jeg falder over nogle, som jeg bare ikke kan undvære.

Prikket skjorte fra Samsøe Samsøe
Prikkerne fra Samsøe Samsøe faldt jeg pladask for for et par måneder siden, da jeg var på søndagsshopping i Illum (Strøget er sjovest om søndagen!) Skjorten måtte bare med hjem, og den er da også perfekt til både i bukserne og udenpå, fordi den er lidt herreskåret. Det gør den også fantastisk behagelig at have på.
Prikkert skjorte model Caico fra Samsøe Samsøe forhandles bl.a. på Samsøs webshop til 600 kr.

Samurai Fleck sneakers fra Gola
Gola kan jeg ganske enkelt ikke få nok af! Det er de bedste sneakers, når man skal gå eller stå i længere tid, fordi de har virkelig god svangstøtte. Samtidig kan Gola faktisk stort set bruges året rundt, fordi de er lidt lune i det. Derfor er de også det oplagte fodtøj til overgangssæsonen. Jeg kunne ikke stå for de lækre Samurai Fleck med små prikker i forskellige farver. De har en lidt højere sål end så mange andre Gola sneakers, hvilket gør noget for holdningen og tilfører lidt ekstra cool og femininitet.
Samurai Fleck sneakers fra Gola forhandles bl.a. på Superlove.dk til 800 kr.

Prikker og striber fra Paul Smith
Jeg har fuldstændig lagt de sorte sokker på hylden og spankulerer rundt i alskens farvede og mønstrede strømper dette forår. Det tilfører lidt ekstra til outfittet. Specielt, hvis man lige søger for, at der er kig til anklen. Blandt mine favoritstrømper er bl.a. masser af lækre sager fra Paul Smith, som altid har været godt til bl.a. prikker og striber - og swirls.
Paul Smith strømper forhandles bl.a. på Paul Smith's egen webshop til små 200 kr.

Lækre prikker fra The Body Shop
Colour Crush øjenskygger og All-in-one Cheek Colour er overhovedet ikke prikkede. Men de er jo små prikker i sig selv, og de er bestemt blandt favoritterne, når det gælder øjenskygger og blushes. Colour Crush Eyeshadow findes i alskens farver og fra mat til super skinnende. De er virkelig gode at blende og sidder lige dér på øjenlåget dagen lang. All-in-one Cheek Colour er et nyt crush. Jeg faldt pladask for den meget fine Marshmallow-kulør, som er perfekt til friske kinder her i forårs- og sommermånederne.
Colour Crush øjenskygger og All-in-one Cheek Colour forhandles hos The Body Shop til hhv. 115 kr. og 110 kr.

EOS prikker med fantastisk smag/duft
Endnu en ny favorit er den stribede EOS læbepomade med vanilije og mint. Den dufter så skønt! Selvom EOS ofte er udskældt, fordi nogle oplever, at de får tørre læber af den, så fungerer den virkelig godt på mine læber, og de små fine øko-prikker er slet ikke til at stå for.
EOS Vanilla Mint forhandles bl.a. på Cleanskin.dk til 59 kr.

ANNONCE
Prikker, prikker, prikker
Del

Seneste nyt

Annonce