Aniston

Forårssko til overkommelige priser

Budgetvenlige favoritter fra Deichmann.

Behøver man at bruge 800 kr. på et par sko, som poden alligevel smadrer i børnehaven? Ikke nødvendigvis! 

Jeg har i hvert fald tidligere shoppet billigere modeller, som er blevet brugt i børnehaven, hvor sko, nærmest uanset kvalitet, bare bliver slidt på nul komma fem. 

Så har vi haft børnehavesko og "alt-det-andet-sko", og det har vist passet Lillemanden fint, at der ikke var nogle sure miner over, at han havde trukket skosnuden hele vejen hen over asfalten, fyldt skoene til randen med sand i sandkassen og lige set sit snit til at hoppe i den lille vandpyt, som lokkede så meget - også selvom man har sneakers på.

Børnehaveskoene er for mit vedkommende et par gange blevet shoppet hos Deichmann, som altså har et rigtig fint sortiment af børnesko til billige priser. 

Jeg har dog holdt mig fra de helt billige modeller og i stedet fundet sko til 200-400 kr. De har til gengæld ikke manglet noget, de har haft fint hold på foden - og vi har bl.a. shoppet både Adidas, Nike og Fila til noget billigere priser, end hvad de ellers koster uden for Deichmann.

Jeg har samlet nogle af sæsonens børneskosfavoritter fra Deichmann i galleriet. 

Se evt. flere modeller på Deichmanns webshop.

ANNONCE
Forårssko fra Deichmann. Solbrillerne er fra Mini Rodini. - Forårssko til overkommelige priser Forårssko fra Deichmann. Solbrillerne er fra Mini Rodini.
Del

Seneste nyt

Annonce