Aniston

Deichmann: Børnesko på budget

Man skal ikke underkende street cred i børnehaven.

Pris og kvalitet hænger helt sikkert ganske ofte sammen. Man får, hvad man betaler for, og sådan er det vist i langt de fleste forhold i livet. 

Det gælder naturligvis også, når vi taler børnesko, men så alligevel måske ikke i så udpræget grad, som man måske kunne forvente. Jeg har, specielt da Lillemanden var yngre, været ret snobbet med, hvilket fodtøj han gik i. Det var dengang, hans fødder var bløde, og dengang han i øvrigt ikke selv havde en holdning til, hvilket tøj og hvilke sko, han skulle have på. 

Nu, hvor tingene forholder sig en kende anderledes, hælder Lillemanden mest til sko med blink og hjul under. Den slags får han dog først, den dag han evt. selv vil betale for dem! ;-) MEN ... Han er også ofte meget begejstret for skoene fra Deichmanns egne kollektioner. De er seje i designet, sommetider lidt farverige, har små anderledes detaljer, og er som regel også meget nemme at få af og på. Derudover fornemmer jeg, at de har ret meget street cred i børnehaven, hvilket man jo heller ikke skal underkende.

Samtidig er skoene ret budgetvenlige, men de er samtidig alligevel i en rigtig udmærket kvalitet, som er oplagt til børnehaven, hvor det nogle gange går lidt vildt for sig. Herudover græder jeg heller ikke på samme måde snot over, at han smadrer et par sko på legepladsen, når de kun har kostet 3-400 kr. fremfor, når de har kostet det dobbelte.

Jeg regner også med, at Lillemandens skogarderobe her til efteråret bliver et godt miks af dyrt og billigt, og derfor har jeg taget et smugkig på Deichmanns webshop og har samlet en række efterårslækkerier, der falder i både min og Lillemandens smag - og som i øvrigt hverken byder på blink eller hjul!

Skoene forhandles på Deichmanns danske webshop samt i Deichmanns butikker.

ANNONCE
Deichmann: Børnesko på budget
Del

Seneste nyt

Annonce