Aniston

Forår og favoritter hos Deichmann

En ny sæson med små ankelstøvler og sandaler er på vej.

Jeg har kun lige for nyligt fået øjnene op for Deichmann. Ikke at jeg ikke har vidst, at kæden eksisterede, for jeg er trods alt vokset op med tysk tv og dermed Deichmann-reklamer i stride strømme. Men det var ikke førend for nylig, at jeg rent faktisk bevægede mig ind på sitet for sådan rigtigt at lure.

Og blandt overraskelserne var, at Deichmann faktisk fører alle mulige mærker såsom Nike og Puma, samt at der faktisk er nogle rigtig fede styles imellem - og det endda til priser, der gør det muligt at shoppe helt amok!

Nu har jeg siddet og bladret Deichmanns lookbook for foråret og sommeren igennem, og jeg tror bestemt godt, at der er nogle af de nye styles, der må flytte ind i min skogarderobe.

Jeg har samlet nogle af mine favoritter neden for.


Se evt. mere om Deichmann på Deichmann.com.
ANNONCE
Lidt over the top, men også ret fine. Små støvler med nitter fra Catwalk, 399 kr. - Forår og favoritter hos Deichmann Lidt over the top, men også ret fine. Små støvler med nitter fra Catwalk, 399 kr.
Cut-out'et ved anklen gør den helt store forskel. Støvlen går fra traditionel og måske lidt kedelig til at være super fed! Catwalk, 399 kr. - Forår og favoritter hos Deichmann Cut-out'et ved anklen gør den helt store forskel. Støvlen går fra traditionel og måske lidt kedelig til at være super fed! Catwalk, 399 kr.
Alt, hvad jeg har brug for, er sol, brune fødder og så denne sandal. Graceland, 199 kr. - Forår og favoritter hos Deichmann Alt, hvad jeg har brug for, er sol, brune fødder og så denne sandal. Graceland, 199 kr.
Og nu vi er ved sandalerne, så måtte denne lille sag med nitter også gerne flytte ind. Graceland, 249 kr. - Forår og favoritter hos Deichmann Og nu vi er ved sandalerne, så måtte denne lille sag med nitter også gerne flytte ind. Graceland, 249 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce