Aniston

Leo-mani

Kan en kvinde egentlig få for meget leopard?

Hvis der er ét print, jeg simpelthen ikke kan gå forbi uden lige at skulle kigge en ekstra gang, så er det leopard. Det hiver i mig som en magisk kraft, der ikke vil slippe igen, og derfor har jeg også svært ved at give slip, når jeg først ser noget på en bøjle, en hylde eller i en skotøjsæske, som er leopardprintet. Jeg vil vove at påstå, at jeg kan klæde mig på flere gange fra top til tå i fuld leo - og det ville helt sikkert være et ømt syn!

Den seneste tilføjelse i leo-samlingen er fra samarbejdet mellem den italienske blogger Veronica Ferraro og den tyske skotøjsgigant Deichmann.

Skoene og støvlerne fra samarbejdet kan udelukkende købes online, så det var lidt et sats at klikke dem hjem, fordi billeder på webshops nogle gange kan snyde. Men de er så fine, så fine og ser faktisk også endnu bedre ud i virkeligheden end på billedet online.

Hælen er en rigtig god højde, og jeg er lidt vild med, at de er en anelse "pelsede", hvilket gør dem markant anderledes i forhold til så mange andre leo chelsea boots, som er derude.

Leo chelsea støvlerne fra Veronica Ferraro i samarbejde med Deichmann er stadig til salg online.

ANNONCE
Leo-mani
Del

Seneste nyt

Annonce