Aniston

Deichmann efterår- og vinterkollektion 2012

Smugkig på den kommende sæsons skotrends fra Deichmann.

Vil du have funky sko uden at skulle betale meget for dem? 

Så skulle du måske overveje at kaste et blik på Deichmann.

Jeg kunne i hvert tilfælde godt blive fristet af nogle af de spændende efterårs- og vinternyheder, som skotøjskæden lancerer til den kommende sæson.

Nedenfor er nogle af mine favoritter fra efterårs- og vinterkollektionen.

Se flere skofristelser på Deichmanns danske hjemmeside.
ANNONCE
Dyreprint er bare altid lækkert, og tendensen har overlevet en del sæsoner efterhånden. Således har Deichmann også satset på flere typer dyreprint i FW 2012-sæsonen. Disse koster 249 kr. - Deichmann efterår- og vinterkollektion 2012 Dyreprint er bare altid lækkert, og tendensen har overlevet en del sæsoner efterhånden. Således har Deichmann også satset på flere typer dyreprint i FW 2012-sæsonen. Disse koster 249 kr.
Kontrastsåler i blokfarver kom frem for rundt regnet en sæson siden, og den skal nok holde ind i det kommende efterår og vinteren. Disse sporty trainers fra Deichmann kan erhverves for 249 kr. - Deichmann efterår- og vinterkollektion 2012 Kontrastsåler i blokfarver kom frem for rundt regnet en sæson siden, og den skal nok holde ind i det kommende efterår og vinteren. Disse sporty trainers fra Deichmann kan erhverves for 249 kr.
Klassiske, flade ankelstøvler med detaljer er bare for lækre. Disse er specielt funky pga. den lilla elastik. Luv it! Og så kommer de kun til at koste 299 kr. - Deichmann efterår- og vinterkollektion 2012 Klassiske, flade ankelstøvler med detaljer er bare for lækre. Disse er specielt funky pga. den lilla elastik. Luv it! Og så kommer de kun til at koste 299 kr.
Kilehæle er et godt alternativ til høje hæle, som ikke alle kvinder magter at gå i. Disse får en pris på 299 kr. hos Deichmann. - Deichmann efterår- og vinterkollektion 2012 Kilehæle er et godt alternativ til høje hæle, som ikke alle kvinder magter at gå i. Disse får en pris på 299 kr. hos Deichmann.
Mere kontrast! Denne gang en tofarvet en af slagsen på høje stiletter. Prisen bliver 229 kr., når de lander i butikkerne. - Deichmann efterår- og vinterkollektion 2012 Mere kontrast! Denne gang en tofarvet en af slagsen på høje stiletter. Prisen bliver 229 kr., når de lander i butikkerne.
Del

Seneste nyt

Annonce