Aniston

Veronica Ferraro for Deichmann

Deichmanns andet bloggersamarbejde er (også) et hit!

Midt mellem job, regnbyger og gymnastik med Lillemanden nåede jeg i dag et glas vand, en super lækker pizzaslice samt, ikke mindst, et kig på Deichmanns helt nye skokollektion, som er designet i samarbejde med den italienske blogger Veronica Ferraro, som står bag bloggen The Fashion Fruit.

Det er anden gang, Deichmann samarbejder med en blogger omkring en kollektion, og selvom jeg var helt blød i knæene over Caroline Blomst for Deichmann, så blev jeg på ingen måde skuffet over den nye kollektion i samarbejde med Veronica Ferraro.

Der er i alt ti par sko i Veronica Ferraro for Deichmann kollektionen, og jeg kunne nok sagtens klikke halvdelen hjem uden skrupler. Bl.a. de fede slip-ons med blonder og tern ville sikkert klæde mig rigtig godt, og det samme ville de fine cut-out boots med gulddetaljer. Chelsea boots i leo går man i øvrigt heller aldrig fejl af.

Alle de lækre sko forhandles kun online på Deichmanns webshop, og jeg tror umiddelbart, at man skal være hurtig, hvis man skal have fingrene i de fine sager.

Veronica Ferraro for Deichmann forhandles til priser fra 249 kr. til 449 kr. og kun i en begrænset periode.

ANNONCE
Leo chelsea boots, 399 kr. - Veronica Ferraro for Deichmann Leo chelsea boots, 399 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce