Aniston

[Konkurrence]: To på stribe

Mikset og matchet.

Stribet t-shirt og cardigan fra SoyaConcept, jeans fra Adriano Goldschmied, støvler med cut-out fra Deichmann, taske fra Alexander Wang, briller fra Dolce et Gabbana. - [Konkurrence]: To på stribe Stribet t-shirt og cardigan fra SoyaConcept, jeans fra Adriano Goldschmied, støvler med cut-out fra Deichmann, taske fra Alexander Wang, briller fra Dolce et Gabbana.
Jeg har altid været vild med striber. Jeg har adskillige striber i skabet, og der er netop kommet flere til i denne sæson, som jo vrimler med striber i alskens former og farver. 

Denne sæson er det oven i købet tilladt - om ikke påbudt - at mikse striberne på kryds og tværs. Så det er jeg, som stribe-elsker, jo bare hoppet ud i med begge ben og op til halsen.

Og så længe jeg ikke propper de tykke stolper i tværstriber, så synes jeg faktisk, det holder.

Jeg er vild med de lidt smalle navy striber på hvid baggrund på t-shirten fra SoyaConcept mikset med de sorte hvide striber på sort baggrund på den lange cardigan fra samme mærke.

Både t-shirt og cardigan har jeg i øvrigt tænkt mig at bo i de næste måneder. De er nemlig også skønne hver for sig, og cardiganen kan passende være en sommerafløser for min lange Acne Raya cardigan, der er alt for varm i disse måneder. 

Striberne er tilsat nedtonede jeans fra Adriano Goldschmied (total yndlings jeans-smed!!) og lækre cut-out støvler fra Deichmann - med kig til stribede strømper, naturellement!
ANNONCE
[Konkurrence]: To på stribe
[Konkurrence]: To på stribe
[Konkurrence]: To på stribe
*** VIND EN STRIBET CARDIGAN FRA SOYACONCEPT ***
Du har nu chancen for at vinde en skøn stribet cardigan fra danske SoyaConcept.

Sådan deltager du i konkurrencen:
- Svar på nedenstående spørgsmål, og husk at indtaste den ønskede størrelse (SoyaConcept er normalt i størrelsen).

- Indtast alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.


Konkurrencen slutter den 5. juli 2014, og vinderne får direkte besked via mail.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE