Aniston

Work wear vs. Mommy wear

Klædt på til mere end en af livets mange roller.

Work wear vs. Mommy wear
Med et job, hvor man går til en del kundemøder og derfor gerne skal være respektabel, kan det være svært at finde det helt rigtige tøj, som gør det muligt lige at skifte rolle og være mor til en knap 4-årig, som gerne vil lege i sandkasse og hoppe på trampolin.

Man går ikke i sandkassen i en dyr designerblazer, og man møder ikke en kunde i søndagsbukser og sweatshirt.

Jeg er dog faktisk gået hen og blevet lidt fan af danske SoyaConcept. De laver nemlig tøj, der lidt kan begge dele. Det er for det første designs, der ikke koster alverden. For det andet er det rigtig pænt, og kvaliteten er rigtig fin til prisen. For det tredje er det lavet af nogle materialer, som man faktisk godt kan hoppe i trampolin i - eller springe i sandkassen med. For det skal ikke renses!

Forleden klikkede jeg, lidt som et sats, fordi jeg ikke på forhånd kendte mærket, lidt forskellige styles hjem fra SoyaConcept, og det blev blandt andet til dette sæt. Selvom jeg ofte ender i jeans, så er bukserne med elastik i livet helt klart en ny favorit, som jeg kommer til at knuselske året rundt!


Se evt. flere billeder og "fraklip" i galleriet.


Mere om SoyaConcept her.
ANNONCE
Klædt fra top til tå i SoyaConcept. Sko: Caroline Blomst for Deichmann, briller: Dolce et Gabbana. Ham den lille er klædt i jakke fra Ticket Outdoor, skjorte fra Scotch Shrunk, bukser fra Kools og sko fra Converse. - Work wear vs. Mommy wear Klædt fra top til tå i SoyaConcept. Sko: Caroline Blomst for Deichmann, briller: Dolce et Gabbana. Ham den lille er klædt i jakke fra Ticket Outdoor, skjorte fra Scotch Shrunk, bukser fra Kools og sko fra Converse.
Fine ballerinaer fra Caroline Blomst for Deichmann. - Work wear vs. Mommy wear Fine ballerinaer fra Caroline Blomst for Deichmann.
Del

Seneste nyt

Annonce