Aniston

Fem jeg bor i denne vinter

De favoritter, man ikke har lyst til at tage af.

Fem jeg bor i denne vinter

Nogle gange får man købt noget, som man knap nok når at vaske, inden man får trang til at hoppe i det igen. Det er ofte lidt tilfældigt, at man finder en favorit, som man næsten ikke har lyst til at tage af, når man skal i seng. En favorit, som man har lyst til at bo i - i dag, i morgen og på dagen efter det.

Sådanne favoritter har jeg lige nu fem af i mit klædeskab. Og jeg ser ingen skam i at rende rundt i de samme favoritter hele tiden. En af grundene til, at de netop er favoritter, er nemlig, at de er alsidige, kan mikses og matches med meget forskelligt og til mange forskellige anledninger.

MP strømper med glimmer: Det er egentlig børnestrømper. Men når man spotter så meget glimmer på ét sted, og man øjner sandsynligheden for, at man kan klemme sig ned i en str. 38 til piger, så slår man til! Og de sidder så fint og kigger op mellem skoen og bukserne med alskens fin glimmer.

Acne Studios Raya - i ny kort udgave: Jeg havde den lange Raya cardigan fra Acne sidste år. Og den var min favorit gennem hele vinteren. Men i år ville jeg have en sort og kortere, som ikke nødvendigvis titter ud under frakken. Desværre er den nye Raya fra Acne ikke helt så fast som den gamle model, så den har lidt tendens til at slaske. Men den har stadig hængt på mig, siden jeg slæbte den ud af Illum med et stort smil på læben og et temmeligt træt VISA-kort.

Gola med leopletter: Jeg har aldrig lagt skjul på, at det var et skæbnesvangert øjeblik, da jeg første gang lagde fødder til et par Gola sneakers. Siden har jeg elsket de britiske sneakers, som sidder perfekt på foden, og som, i modsætning til mange andre sneakers, faktisk holder fødderne varme, selvom om temperaturerne måtte ligge i den helt lave ende. Denne sæson har mine Gola leopardpletter, og de er i det hele taget meget likeable.

Acne Studios jeans med høj talje: Havde du spurgt mig for blot nogle år tilbage, ville jeg have forsvoret, at jeg ville gå udenfor en dør med bukser, der næsten er oppe at ramme navlen. Men i dag elsker jeg det! Og jeg tror i øvrigt på, at jeg skaber en illusion om lange ben, hvis blot jeg stopper skjorten godt ned i højtaljede bukser. Acnes jeans er og bliver i top rent kvalitetsmæssigt. Mine Flex Wet Black er måske blevet vasket 100 gange, og de er stadig lige pæne og sorte.

Rå blazer fra Soyaconcept: Jeg har længe haft kig på en blazer med læderdetaljer, og hopla, den er fundet hos danske Soyaconcept! Blazeren med "læderdetaljer" på revers og ærmer er den perfekte kombi af rå og pæn, og den har allerede siddet langt mere på mine skuldre end mange af mine andre blazere fra min ellers velvoksne blazersamling. "Læderet" ligner faktisk læder, men fordi det ikke er det, kan den vaskes i maskinen, hvilket jeg er stor fan af (og i øvrigt ofte gør, selvom der står, at de skal renses ... sssshhhh ...)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce