Aniston

Chelsea til Mini-Me

Når mor kan, så kan Lillemand også.

Jeg er i fuld gang med at klikke et par nye chelsea boots hjem til mig selv. Jeg elsker nemlig konceptet, fordi chelseastøvler altid er nemme at dress'e op og ned. De sidder altid godt på foden, og de er nemme at få på om morgenen, når man ikke lige gider at sidde og bakse med spænder og snørrer, og det gider jeg faktisk ganske ofte ikke. 

Som mor, så barn. I hvert fald er jeg godt i gang med at indoktrinere Lillemanden til at have det på samme måde som mig. Så han er hermed også blevet ejer af sit allerførste par chelsea boots. De er fra Bundgaard, der i år fejrer intet mindre end 110 år jubilæum, hvilket man på en eller anden måde må forvente er et kvalitetsstempel i sig selv, da jeg tænker, at de har haft ret mange år til at øve sig.

Jeg glæder mig rigtig meget til at tage de nye støvler fra Bundgaard i brug. Jeg elsker allerede udseendet på dem, det lækre skind og de bløde rågummisåler. Og så satser jeg på, at jeg dette efterår ikke skal hjælpe med at tage støvler på de små fødder en eneste gang - og hvis jeg skal, så skal det bare være for hyggens skyld ;-)

ANNONCE
Lillemand er klar til efterår med nye boots fra Bundgaard og lækre strik fra Limited by Name It. - Chelsea til Mini-Me Lillemand er klar til efterår med nye boots fra Bundgaard og lækre strik fra Limited by Name It.
Del

Seneste nyt

Annonce