Aniston

Bundgaard er bedst

En lille hyldest til en lille støvle.

Bundgaard er bedst

Vi har før haft gode vinterstøvler til Lillemanden. Men vi har endnu aldrig haft nogle, som både var så gode og så pæne på samme tid som de vinterstøvler fra Bundgaard, som han trasker rundt i for tiden. Tidligere har vi haft et par praktiske, men også ret grimme, vinterstøvler til børnehaven og et par knap så praktiske, men pæne, til fritiden. Men vi har i år valgt, at der ikke skulle være et par støvler til børnehave og et andet par til fritid, så derfor har det været vigtigt, at støvler både var varme og praktiske og til at holde ud at se på.

Bundgaard støvlerne vakte glæde fra dag ét, fordi de er nemme at komme i. Og Lillemanden kan, i hvert fald nogle gange, når tålmodigheden er til det, også selv lukke dem med lynlåsen. Samtidig har de virkelig gået nogle kilometer og har været udsat for megen mudder og kravleri, og med en lille oppudsning i ny og næ holder de sig faktisk bare rigtig pæne - også selvom de er lavet af læder.

Så bare et lille tip herfra, hvis du skal ud og shoppe årets vinterstøvle nummer to i denne tid. Det har vi været ude for alle de øvrige vintre, men i år satser vi på, at Bundgaard støvlerne kan holde, indtil det igen bliver tid til overgangsmodellen.

Støvlerne hedder Model Terry og forhandles bl.a. lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce