Aniston

På besøg hos Essen take-away

Københavns mest børnevenlige take-away?

Forleden var Lillemanden og jeg på besøg hos Essen take-away. Han elsker det, fordi han generelt bare elsker at være "på restaurant" (alt, som involverer mad, der ikke er vores eget hjem eller andres hjem, er en restaurant), og fordi han bare ved, at der er plads til ham og de fleste af hans skøre påfund. 

Han elsker desuden Familien Essen, som vi kender privat, og så er han helt forelsket i lille baby Essen, fordi han kan dyrke sit store omsorgsgen, når de to leger sammen.

Og det er nu altid rendyrket hygge at besøge Essen take-away. Der er plads til børn - og voksne - og så er maden jo bare wunderbar, som man siger!

Lillemanden kan få en børneret, der er lige den størrelse og med det tilbehør, som han har lyst til. Og mor kan få en nice and spicy pakistansk lammeret, eller hvad der nu er på menuen i lige den uge. Det bliver nemlig lavet om fra uge til uge, hvilket gør, at man altid kan få én på overraskeren. Én ting var Lillemanden og jeg dog enige om omkring ugens menu: Panna cotta med lakrids og hindbær er guddommelig, når den kommer fra Essen take-aways lille køkken!

Er du i nærheden af Fensmarksgade på Nørrebro, og har du børn med, så kan stedet altså varmt anbefales!

ANNONCE
På besøg hos Essen take-away
På besøg hos Essen take-away
Del

Seneste nyt

Annonce