Aniston

Lykken er ... #6

Gymnastik på de grå tirsdage.

Lykken er ... #6

I dag er sæsonens sidste gymnastikdag. Tirsdag har ellers været yndlingsdag i nogle måneder nu, fordi det er den dag, hvor Lillemanden og jeg tumler rundt i 45 minutter sammen med en masse andre skønne børn og deres meget søde forældre.

Vi gik også til gymnastik sidste vinter. Og lige fra sæsonen sluttede og til en ny startede, spurgte den lille gymnastikentusiast til, hvornår vi skulle gå til gymnastik igen. Så der var slet ikke noget at rafle om - denne vinter skulle vi igen meldes til gymnastik!

Vi går gennem AOF i Hovedstaden, som har rigtig mange forskellige hold. Men man skal være hurtig, hvis man lige skal finde det hold, som passer ind i hverdagslogistikken! Vi var nogenlunde heldige og fandt et hold for den rette aldersgruppe hver tirsdag kl. 17:30 til 18:15.

De første par gange er altid sådan la-la. Man kender ikke hinanden, de fleste af børnene er lidt generte, og det er meget på forælder-barn-niveau. Men når man nærmer sig sæsonafslutning, så er flere af børnene blevet lidt venner, fjoller sammen og har ikke så meget brug for at sidde på skødet af deres mor eller far hele tiden.

Og børnene hygger sig! Det er helt fantastisk at se! Og det er næsten helt sørgeligt, at det slutter (selvom det jo på ingen måde er for min skyld, at vi bruger en tirsdag eftermiddag/aften og kommer lidt for sent i gang med aftensmaden og lidt for sent i seng), for det er rendyrket kvalitetstid, hvor der ikke er en iPhone, en computer, en iPad eller andet i nærheden, som kan stjæle hverken min eller hans opmærksomhed.

Mere af det, tak!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce