Aniston

1. december-lykke

Lad juleglæden smitte!

Jeg er egentlig ikke den store julefan. Men når nu man har en lille mand, som en über glad for, at julemåneden endelig er gået i gang, kan man faktisk ikke lade være med at lade sig rive med.

Selvom 1. december har været den koldeste dag, jeg længe har kunnet huske, så har det således været en dejlig dag (ingen mandagspessimisme her!)

Vi tyvstartede allerede julerierne i går aftes, hvor vi lavede perleplader af Hama perler. Så da vi stod op, og havde pakket nissens fine Playmobil-gave ud (oh joy!), valgte vi at overraske vores søde nabo med et lille hjerte på døren. Tænker, at et lille hjerte, der er lavet med små fedtede børnehænder, altid vil varme lidt på en kold dag.

Min julelune fulgte med på job, hvor jeg gik i gang med at hygge lidt med den sparsomme pynt, der var for hånden. De fine neglelakker fra By K. fik lov til at indgå, så de kunne bringe lidt ekstra julehygge ind sammen med mine ydmyge øvrige anstrengelser.

Efter job var der dømt julehygge og Lucia-optog i børnehaven med æbleskiver, store mængder flormelis og syltetøj, pebernødder, glögg og saftevand. Ren fest for alle de små fedtede fingre, der gik bananas i dagens festmåltid. Det er meget sjovt at være en del af hele børneflokken i længere tid end normalt. Så får man lige sludret lidt ekstra med ungerne. Ja, det er vel egentlig underligt, at man ikke kender de børn, som ens barn tilbringer det meste af sin vågne tid med, særligt godt ...

Ved puttetid har den stået på dagens sidste drys jul med Jagten på juleglæden, bObles og Børneulykkesfondens julekalender, og den er altså bare et hit! Hvis nu du skulle være den over-planlæggende mor, der altid er i god tid, så kan man stadig købe dem til tilbudspris på bl.a. Lirumlarumleg.dk og evt. gemme kalenderen til næste år.

Ja, her breder julestemningen sig som en steppebrand. Men nu vil jeg smide mig i sofaen med Breaking Bad på Netflix. Have a good one :-)

ANNONCE
1. december-lykke
Del

Seneste nyt

Annonce