Aniston

Et vind- og vandtæt forår

En klar forårsfavorit fra Racoon Outdoor.

Egentlig burde forårstøjet jo endnu ikke være taget i brug. I hvert fald sætter jeg pt stor pris på min vinterjakke og mit plaidstørrelse Acne tørklæde og Lillemanden på sin flyverdragt samt uldundertøjet. Men mens vi var i Australien, tog vi forskud på forårsglæderne, og dermed sprang vi også ud som forårskåde. 

Dog var alle dage og aftener ikke lige varme, så vi var glade for, at vi havde taget overtøj med. Lillemanden viste sig at være den fornuftigste af os to, han var nemlig hoppet i sin nye softshell jakke ved afrejse, hvilket betød, at han kunne holde sig både vind- og vandtæt undervejs, når det ikke lige var 35 grader og fuld sol.

Det viste sig bl.a. at være en rigtig god idé i forbindelse med vores besøg blandt pingvinerne ved Penguin Parade samt nytårsaften på stranden ved St. Kilda, som billederne er fra. Ja faktisk, var han den eneste, der kunne holde varmen midt blandt pingvinerne og i nytårsløjerne - og samtidig var han hele tiden til at få øje på, fordi hans jakke har en god bred refleksstribe midt på brystet.

I det hele taget glæder vi os til igen at kunne hoppe i den lækre softshell, som er fra et af vores favorit overtøjsmærker: Racoon Outdoor. Den er nemlig virkelig praktisk, og med sin gode vandtæthed (WP 3000), sin åndbarhed og vindtæthed, vil den ikke kun være god at have ved hånden, når man er Down Under. Den skal også nok virkelig komme til sin ret i det danske forårsvejr, der jo, som bekendt, kan være ganske lunefuldt. 

Derudover kan man faktisk få en del tid til at gå med at lege "Find Racoon" på jakken, fordi der i mønstret med jeps, klipper og dyr også gemmer sig en masse frække vaskebjørne ;-) Jeg er i øvrigt personligt lidt vild med den lille detalje med hul til tommelfingeren, men det er en feature, som mange af Lillemandens jakker gennem årene har haft, og han kan vist ikke helt se fidusen med den - også selvom jeg har forsøgt at forklare ham, hvor smart det egenlig er.

Softshell jakken fra Racoon Outdoor forhandles bl.a. på Racoons egen webshop.

ANNONCE
Et vind- og vandtæt forår
Del

Seneste nyt

Annonce