Aniston

Højdepunkter fra børnetøjsmodemessen

Nogle klik fra og kig på efteråret og vinteren 2015.

Pfew, det var så den modeuge! Den startede sidste søndag på børnemodemessen, CIFF Kids, og fortsatte hele sidste uge igennem. Det trækker altid lidt tænder ud, men er også vanvittig hyggeligt, inspirerende og spændende at se, hvad en ny sæson kommer til at byde på. Det betyder nemlig, at jeg kan servere det hele lige her, når vi nærmer os efterår og vinter, og de forskellige fine sager rent faktisk er på vej i handlen.

Men jeg ved jo også, at nogle af jer jo allerede nu er lidt spændte på, hvad de forskellige mærker kommer til at byde på til efteråret og vinteren, så et lille smugkig vil jeg gerne løfte sløret for! 

Desværre kan man jo ikke nå at være alle steder, men på CIFF Kids nåede jeg rigtig fint omkring, og jeg kan love, at det kommer til at blive et rigtig fint efterår og en pæn vinter. Er der nogen rød tråd i børnemoden for den kommende sæson? ... Nja ... Ikke rigtig. Mærkerne er meget tro mod deres eget univers, og det er vel også derfor, vi holder så meget af dem hver især. Dog er der, på drengesiden, en tendens til flere skjorter, og på pigesiden kommer en del helt korte nederdele, som skal sidde helt oppe i taljen og strutte amok. Så hvis du lige falder over den slags i løbet af foråret og sommeren og er i tvivl om, om du skal købe, så gør endelig det! Skjorter og korte struttende nederdele holder nemlig også til efterår og vinter 2015.

Tag et kig i galleriet, hvor jeg har samlet en lille medley fra mine besøg hos MarMar Copenhagen, MP Strømper, Small Rags, En Fant, Mimi's Circus, Fabelab, Fred's World, Bundgaard, Bang Bang Copenhagen, Maruti, Ticket to Heaven, Lemmi, Angulus, Aigle og som bonus et par Star Wars Birkenstock, som Lillemanden i hvert til fælde ville knus elske!

Pssst ... Bemærk i øvrigt også det helt NYE danske mærke, Mallow, som kommer i handlen til efteråret og vinteren 2015. Bag dette står bl.a. kvinden bag Best Behaviour og en af de tidligere designere fra Kulör og Humör.

ANNONCE
Ta-da-da! Small Rags til de større børn. God nyhed! - Højdepunkter fra børnetøjsmodemessen Ta-da-da! Small Rags til de større børn. God nyhed!
Del

Seneste nyt

Annonce