Aniston

Billigt fastelavnskostume i hus

Og MEGA cool i øvrigt, hvis man skal tro Lillemanden.

Billigt fastelavnskostume i hus

Fastelavn nærmer sig med hastige skridt, og allerede i weekenden skal vi til stor fastelavnsfest hos de dejlige damer fra Bastabum.dk. Vi har aldrig gjort så meget i vilde fastelavnskostumer, fordi hverken mor eller far er spor DIY-agtige, og fordi Lillemanden har været for lille til at være klædt ud som meget andet end lille tiger eller sådan-nogenlunde Batman med kappe og maske. 

Heller ikke i år har vi hænderne skruet rigtigt på, og vi har heller ikke rigtig tiden til at sidde i timevis og sy, strikke eller klippe-klistre med sølvpapir og papkasser, så i sidste uge blev der klikket et fastelavnskostume hjem fra eBay.

Jeg var personligt lidt bekymret for, hvad det mon var for noget møg, jeg havde lagt i indkøbskurven et sted i Kina, og jeg var også ret spændt på, om kostumet overhovedet kunne nå at komme, inden fastelavn for længst var forbi, borte og glemt.

Men allerede i dag (cirka en uge efter bestilling) kom en pakke fra det fjerne Østen med det fineste Captain America kostume til den lille Marvel superhelte-fan. Glæden er utroligt stor, og kostumet passer perfekt! Samtidig er kvaliteten noget bedre end forventet, hvilket alt i alt gør, at jeg virkelig føler, jeg har spenderet små 70 kr. på allerbedste vis.

Captain America kostumet fås på eBay til cirka 70 kr. Vi valgte str. 5-6 år til Lillemanden, som bruger str. 110/5 år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce