Aniston

[Konkurrence]: Dora og Vennerne

Ny serie på Nickelodeon, popcorn, balloner og søde lille Dora med alle vennerne.

Hvis nu man over årene havde stået udenfor vores vindue og kigget og lyttet med, ville man mere end en gang have været vidne til, at vi har siddet i sofaen og råbt ad skærmen, danset og sunget højlydt med på noget, der lyder lidt a'la: "Dora - Dora - D - D - D - D - Dora ... Dora Dora Dora The Explorer. DORA!!"

Dora er og bliver et hit. Derfor var vi heller ikke et sekund i tvivl, da Nickelodeon spurgte, om vi havde lyst til at smugkigge med på Doras helt nye serie "Dora og Vennerne" (eller "Dora and friends"), som har premiere nu her i starten af marts på Nickelodeon. 

Fordi det jo var en forpremiere, havde vi linet op med popcorn og balloner. Og Dora The Explorer i miniformat var skam da også med. Fint skal det være.

"Dora og Vennerne" er en ny serie med udgangspunkt i den populære serie "Dora Opdageren", som også er kendt fra Nickelodeon. I "Dora og Vennerne" er Dora blevet lidt ældre og er startet i skole. I stedet for en rygsæk har hun et magisk armbånd og en smartphone. Kortet, som vi kender det, ligger ikke i rygsækken, nej det er blevet en app.

Aben Boots er i øvrigt skiftet ud med en hel lille gruppe af jævnaldrende venner. Hele tanken med Dora og den læringsdel, der altid har ligget i universet, er der dog stadig. I første afsnit øvede vi eksempelvis lidt højre og venstre, lidt engelsk og en hel masse andet - og det på en sjov måde. 

Lillemanden var helt sikkert optaget af det nye Dora-univers. Han mente lige, det var lidt sjovt, at Dora havde en anden stemme, men hans egen stemme bliver jo også anderledes, når han bliver 5 år, mener han?! Og så savnede han vist Boots lidt. "Dora og Vennerne" er dog 100 pct. godkendt. Og serien fænger præcis lige så meget som de gode gamle "Dora The Explorer"-afsnit.

Den nye "Dora og Vennerne" er målrettet børn i alderen 2-5 år og kan være med til at klæde ungerne på til skolestart. Se evt. mere om "Dora and friends" her.

Har du også en eller flere Dora-fans derhjemme? Så hop ned under billedet. Der er skønne præmier fra Nickelodeon på højkant.

ANNONCE
[Konkurrence]: Dora og Vennerne

*** VIND EN FED HYGGEPAKKE MED DORA OG VENNERNE ***


Du har nu chancen for at vinde en fed hyggepakke til en perfekt forårsdag med Dora og vennerne derhjemme.

Præmien består af:
- En fin gymnastiktaske med Dora The Explorer og Diego
- En sjov sjov "splatbold" fra Nickelodeon (der er mange timers sjov i den!!)
- En Dora Udforskeren DVD
- En sød lille Dora The Explorer dukke/bamse
- Balloner

Sådan deltager du:

- Svar på nedenstående spørgsmål. 

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

Like Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 15. marts 2015, og vinderne får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce